writing-img

RE: C.B.Za malu Luce

clock-img

29.01.2009, 14:24

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Thea, hvala...popim pa odoh malo otcorkati....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

29.01.2009, 14:24

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Thea, hvala...popim pa odoh malo otcorkati....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

29.01.2009, 14:44

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Nikako mi se nije dala otvoriti rr jel jos ko imao problemuser posted image ,sve druge stranice otvarala bez problema al rr nikako tek sada bila sam maloprije i izbacilo me.user posted image

clock-img

29.01.2009, 14:47

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: Marta j

Nikako mi se nije dala otvoriti rr jel jos ko imao problemuser posted image ,sve druge stranice otvarala bez problema al rr nikako tek sada bila sam maloprije i izbacilo me.user posted image

Isto, izbacilo me i nikako se vratit. Već sam mislila izać ranije s posla i probat doma na drugi kompjuteruser posted image
Meni bbi dobro došla pivica, upravo sam smazala jednu pizzu u međuvremenu dok nsam mogla tipkati. MM se javio da se vraća sa službenog puta sit, pa sam brže bolje naručila pizzu i pojela da ne moram kuhatiuser posted image

clock-img

29.01.2009, 14:49

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Znači svi imamo problema s RR user posted image ...Mislila sam da samo ja imam user posted image ...
Valjda će sad biti sve ok...
Mariola,kako si ti?Osim što si "ubila" pizzu i nama sline sada cure user posted image ...

clock-img

29.01.2009, 14:52

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Super sam, osim što mi se čini da ću dobit user posted image . Al toliko mi je uredna i redovna da  više uopće ne mogu zamislit da ne dođe. Al dobro, osim toga sve 5. Idem za 10 minuta doma al čim dođem kući,odmah se javljam jer naravno nema ni mm-a ni kuhanja pa ću biti s vama dok on ne dođe. A ti?

clock-img

29.01.2009, 14:52

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Jel se vama desi da hocete otvoriti neku temu i nece odmah a kada otvorite bude sve preko cijelog ekrana.user posted image

clock-img

29.01.2009, 14:53

clock-img

Puli

pencil-img

12860

Isto, izbacilo me i nikako se vratit.

i mene user posted image

sad mogu u krpre s curkom kad vidim da radiuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

29.01.2009, 14:54

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: Marta j

Jel se vama desi da hocete otvoriti neku temu i nece odmah a kada otvorite bude sve preko cijelog ekrana.user posted image

user posted image  Ne

clock-img

29.01.2009, 14:55

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Mariola,pa konačno ćemo se družiti uz popodnevnu kavicu user posted image ...
Znam draga kako ti je,ja jučer dobila i još me bad drži user posted image ...Ali moramo pozitivno razmišljati,jel tako?
Marta,nisam otvarala novu temu pa ne znam ništa o tome,ali meni se dogodi da samo sve zblokira i ne ide ni sim ni tam user posted image ...

clock-img

29.01.2009, 14:56

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Hej Puli,ljubni nam Cvijetića user posted image ...
Opet brojiš "okruglo" user posted image ...

clock-img

29.01.2009, 14:57

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Evo idem,nećete ni primjetit da sam otišla već ću se vratit. za 10 minuta ili 15 jer sam se najela pa ću usporeno pješačituser posted image

clock-img

29.01.2009, 14:57

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Valjda ce proci ovo brzo,malo me zivcira kada me zeza vec sam mislila da sam sredila mm laptop objesio bi meuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2009, 14:58

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Ajde,mariolica,hop-hop user posted image ...čekamo te user posted image ...

clock-img

29.01.2009, 14:59

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Meni ne šteka ništauser posted image . Bokić cure evo mi malo odspavali. Marta kako ti i mali Mate

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

29.01.2009, 15:01

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

IZVORNA PORUKA: ninolina

Meni ne šteka ništauser posted image . Bokić cure evo mi malo odspavali. Marta kako ti i mali Mate

Dobro smo malo nam je vec dosadilo samo lezati,pa smo malo setali al se mali Mate bunio izlupao me citavu,ako bude ovako aktivan kada se rodi biti ce mi veselo.

Kako si ti i tvoji mali??

clock-img

29.01.2009, 15:03

clock-img

Thea

pencil-img

4043

Ninolina nisi nam rekla da je ipak curka?Ime?

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

29.01.2009, 15:03

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Jao i moje je aktivno jaako. Pa nekad mislim da ovi nisu bili takvi udarci bolni a tek šta nas čekauser posted image user posted image Djeca inače ok a ja hoću neću moram biti. 

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

29.01.2009, 15:06

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

A da već ti je kvočka reklauser posted image user posted image . Doktor se malo zaje...zabunio se jadan, kao nema piše više.user posted image E bit će umjesto dečka Vite curka Iris. Ne vjerujem dok ne vidim, ali....

clock-img

29.01.2009, 15:07

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Jao i moje je aktivno jaako. Pa nekad mislim da ovi nisu bili takvi udarci bolni a tek šta nas čekauser posted image user posted image Djeca inače ok a ja hoću neću moram biti. 

Zaboli i mene jos ako me udari u mjehur,ja zezam mm da je mali na njega da ja nisam ovako zlocestauser posted image
Rekla mi je mama juce osim sto ce ovo biti najrazmazenija beba da ce biti i najzlocestija juce pola dana stomak mi bio na krivo,pa su se smijali mom stomaku.

Moras biti dobro kada imas ih toliko oko sebe i jedno u sebi.

clock-img

29.01.2009, 15:09

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Rekla mi je mama juce osim sto ce ovo biti najrazmazenija beba da ce biti i najzlocestija juce pola dana stomak mi bio na krivo,pa su se smijali mom stomaku.

I ja imam kvrguuser posted image na desnoj strani tu se lijepo drži, gurkam ja al neće da makne prdu

clock-img

29.01.2009, 15:12

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

I ja imam kvrguuser posted image na desnoj strani tu se lijepo drži, gurkam ja al neće da makne prdu

Moj mjenja malo lijevo malo desno.

Sto je tebi dr falio nije decko nego cura?
Mozda ce i meni mada do sada je govorio da je decko dok nevidim nevjerujem,zato ja kupujem sve nutralni boja.I jos izabrali ime i za decka i curu da nebi nas iznenadilo.

clock-img

29.01.2009, 15:14

clock-img

Thea

pencil-img

4043

user posted image user posted image  da rekla mi je. Baš super dva dečka i dvije curke...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

29.01.2009, 15:15

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Ma znali mi od početka da se netko zeznuo. Mi smo kupili dosta toga, robicu baš za dečka, srećom kolica su neutralne boje slušala sam tatu al šta bude, bude. Iako ja bila za dečkauser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2009, 15:16

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

da rekla mi je. Baš super dva dečka i dvije curke...

Dok ja to ne vidim.... Kad češ više tiuser posted image user posted image na red