PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
umjesto da uživa sada dok može ahhhhhhh nekada dobro dođe _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
Evo me,Dino zaspao...skoro ja zaspala prije njega Sad malo papam kolača... Ružo evo jedan Marku da bude dobar i da ne plače... _____________________________DINO 04.09. 2007
Evo me natrag... Odoh i ja vidjeti što ste piskarale pa dođem... Sanjalice,molim jedan čajek za Wuki a meni jednu finu kavicu,ako može ...
I ja sam slaba na slatko. Joj Bože, daj mi snage da skinem 5 kila.
ja se nisam maknula, Mila mi zaspala..a sad jednu kavicu i za mene..plizzzz _____________________________Idi Ga Mama - klikni me :D Mila Puže - klikni me :D
Evo Koka izvoli !Ništa,onda kad se probudi idite van _____________________________DINO 04.09. 2007
odo baciti smeće dok nije počela kiša pa bi TREBALA (a da li hoću) ići peglati robu _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
Tnx Bumbika, a ja se rješila jučer robe _____________________________Idi Ga Mama - klikni me :D Mila Puže - klikni me :D
Joj,ne spominjite peglanje...Ja kao zaboravila da me čeka hrpa veša _____________________________DINO 04.09. 2007
halo ljudi bok samo da vas pozz ima puno tema pa nemrem na svugdje svagdje sve strane moje vrijeme je pri kraju moram se uhvatit doma posla Ružo i mi bili danas na bocki za provjeru željeza držim fige da tata drži malog Wuki bok još malo malo i luce je tu _____________________________idem micat rit...
Konzumira li ko ovo?
Mislim na kavu, čaj i marendu? Nije neka marenda al ipak još nisam skinila višak kila pa onda samo dijetalno.
a ha onda dijetni sok _____________________________idem micat rit...
Evo, sama sam ti ga napravila.
Bog evo ja svratila da vidim sta ima dok se ruckic kuha.
nemojte se pravit fine .... vruuuća čokolada za sve _____________________________Ja nisam luzer, ne, naprotiv Meni je osmijeh light motiv... P 2001 M 2003 K 2009
Sanjalice ja ću se poslužita,a nek se one prave fine _____________________________DINO 04.09. 2007
evo sok _____________________________Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.
IZVORNA PORUKA: sanjalica nemojte se pravit fine .... vruuuća čokolada za sve
_____________________________Ja nisam luzer, ne, naprotiv Meni je osmijeh light motiv... P 2001 M 2003 K 2009
Evo kako da skinem kile ?????? non stop me izazivate s tim _____________________________Idi Ga Mama - klikni me :D Mila Puže - klikni me :D
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i ...
Trudnica