PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Iva potpuno se slažem s tobom.
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
IZVORNA PORUKA: Iva Piva Dogovoreno Njanja, poćet ću uz pripremu dote uplačivati školu manekenstva
Kokica tvoja ne mora na dijetu, mi više volimo zaobljene...
Živjele žene i nogomet!
ŽIVJELE ŽENEEEEE!!!!!
Al ste se raspričale. Tomi svaka čast . Ružo , bolje da ljulja nego da žulja, ha . Tako tako. Ajme meni koja akcija sada. Pletikosa.
Kulen? Tko je spomenuo kulen? Živjeli Slavonci!!!
Iva slat ću ti ribu, to je dijetno.
Iva od kad smo se premijestile ovi naši samo zezaju. Jednu dobru nisu napravili. Osijete oni da ne pratimo. Njanja, njanja.
IZVORNA PORUKA: koka Iva slat ću ti ribu, to je dijetno.
...i da im žene ogovaramo! Ajmo natrag u Vikend birc, možda im se igra popravi!
ja vas onda tu čekam......
Bome se Đuro uživio u nogomet, samo što umjesto po lopti trenutno napucava po mom pupku... Izbacit će ga van...
I moja Mia je nemirna, štuca i lupka, sve u isto vrijeme! Njanja ne ideš se družit s nama u birtiju?
Biti ću simultano i tu i tamo....
Evo pobjeda je naša .
pobjedili su! cure što kažete da otvorimo jednu temu pa odaberemo najljepšeg nogometaša na EP? Do sada ja još nemam kandidata..
Do stana mi dolazi miris petarda, a živim na 5. katu.....
Samo daj Mirna, ja sam za! Al onda ću morat gledat više tekmi, ne samo naše, da vidim kak izgledaju i da si nađem favorita.
Evo, moj glas Budanu!
Buda tko? i ja moram onda malo bolje pratiti barem početak utakmica...
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i ...
Trudnica