cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Neplaćeni dopust

clock-img

13.01.2009, 06:42

clock-img

Miau

pencil-img

141

Bog svima!
Ja sam jedna velika trudilica kojoj posao stoji na putu do ostvarenja user posted image . Muz mi radi u jednoj drzavi, a ja u drugoj. I kako da ostanem user posted image ??? Mozda putem posteuser posted image . Radim u skoli i zanima me zna li netko kako to ide sa neplacenim dopustom? Ja bi uzela ND i otisla poraditi na user posted image , ali pocelo je novo polugodiste i ne znam da li smijem sad uopce traziti ND. Je li netko od vas mozda upucen malo vise?
P.S. Zelim vam da ni jedna ne dobijete user posted image u 2009. user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2009, 06:48

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Mislim da to ovisi od firme do firme. Probaj pitati ovdje:

PRAVNI SAVJETI

Hrvatski školski sindikat Preporod osigurava besplatnu pravnu pomoć svojim članovima.

Svakog radnog dana u vremenu 8 - 16 sati možete nazvati telefon sindikata
(01 / 4814 - 891) i na vaša će pitanja odgovoriti gospođa Milka Rodić.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

13.01.2009, 06:51

clock-img

Miau

pencil-img

141

Moze, super. Htjela bi se raspitati negdje prije nego stanem lice u lice s ravnateljicom. Muka mi je od tog susreta, ali sta mogu user posted image

clock-img

13.01.2009, 06:52

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Misli na sebe i buduceg bebeka, hebes ravnateljicu user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

13.01.2009, 06:59

clock-img

Miau

pencil-img

141

hahaha kad stanem pred nju sjetiti cu se tebe user posted image   A sad moram ici, danas sam dezurna user posted image . Pusa, cujemo se!

clock-img

13.01.2009, 08:15

clock-img

uciteljica

pencil-img

1322

Ja imama kolegicu kojoj je muž veleposlanik i već tri godine je na neplaćenom i nikom ništa. Ne vidim razloga zašto ne bi mogla sad uzeti godišnji. Ja sam isto uvijek mislila prvo na posao i klince i naravno ravnateljicu, ali kad sam ostala trudna  i trebala na komplikacije (a bilo je to 26.5. pred sam finiš kad ima najviše posla u školi) nije mi padalo na pamet da mislim na ikoga osim na sebe. Zato to savjetujem i tebi, budi si najvažnija. Škola će preživjeti, kao i ravnateljica (a njena zlovolja će ionako proći).

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

clock-img

13.01.2009, 09:49

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Miau ne brini, nekom drugom će svanuti što će dobiti posao bar na neko vrijeme. Sretno sa bebicom!user posted image

Samo luda mama...

clock-img

13.01.2009, 12:41

clock-img

Miau

pencil-img

141

Slazem se da ce nekom dobro doci sta ce dobiti posao, ali skola u kojoj radim je cudna i odnosi su boze oslobodi, tako da me strah iti pitati. Ali dobro vi kazete treba prvo misliti na sebe user posted image

clock-img

13.01.2009, 12:45

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: Miau

Slazem se da ce nekom dobro doci sta ce dobiti posao, ali skola u kojoj radim je cudna i odnosi su boze oslobodi, tako da me strah iti pitati. Ali dobro vi kazete treba prvo misliti na sebe user posted image

Miau a ko bu mislil nego ti prva!!! Ajde rit digni u zrak i da si što prije došla sa dobrim vjestima!!! user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

13.01.2009, 12:50

clock-img

Miau

pencil-img

141

Uhhh jutros sam se gadno razocarala kad sam se ustala i osjetila user posted image . A bila sam sigurna da sam uspjela. Najrade bi se bila vratila u krevet i plakala. Evo sad sam dosla s posla i legla. Pisem vam iz kreveta user posted image

clock-img

13.01.2009, 12:57

clock-img

Miau

pencil-img

141

IZVORNA PORUKA: uciteljica

Ja imama kolegicu kojoj je muž veleposlanik i već tri godine je na neplaćenom i nikom ništa.

Blago njoj. Trazila sam u zakonu o radu, ali sam nasla samo ovo:

Neplaćeni dopust Članak 50. (1) Poslodavac može radniku na njegov zahtjev odobriti neplaćeni dopust. (2) Za vrijeme neplaćenoga dopusta prava i obveze iz radnog odnosa ili u svezi s radnim odnosom miruju, ako zakonom nije drukčije određeno.

Znaci ona mi moze i ne mora to odobriti user posted image

clock-img

13.01.2009, 13:13

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: Miau

P.S. Zelim vam da ni jedna ne dobijete user posted image u 2009. user posted image user posted image user posted image

ej ej ja tek rodila!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

13.01.2009, 13:19

clock-img

Miau

pencil-img

141

IZVORNA PORUKA: FIONA

ej ej ja tek rodila!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

CESTITAM!!!

Zadnji članci

article-img