cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

kihanje

clock-img

21.08.2009, 16:20

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zasto vi kisete,mislim covjek kad kihne zbog cega,danas ja kihnem a meni svekrva sto je propuh te uhvatiouser posted image user posted image user posted image user posted image sad sam zbunjenauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 17:17

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

ah te pametne svekrveuser posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

21.08.2009, 17:50

clock-img

maja

pencil-img

6000

ja kišem zbog alergije, ali isto kad kihnem znaju me pitat šta si bolesna...da jesam, skoro cijelu godinu

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

21.08.2009, 20:25

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Mene ubija alergija

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

21.08.2009, 23:17

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Od prašine, ako gledam u sunce i kad sam prehlađena. Mrzim kihati i uvijek čepim nos da me preskoči.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

21.08.2009, 23:36

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

aha znaci nije od prehladeuser posted image user posted image user posted image nije bolest u pitanju,ja se vec upitala,da je to sam kad si bolestan pa kisesuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.08.2009, 09:35

clock-img

inna

pencil-img

2441

kišeš zato što ti se na dlačicama u nosu skupi prašine, peludi i svakakvih drugih sranja što iritira nos i onda on to tako izbaci
Sad sam si zvučala ko oni kikaći od 5 god user posted image user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

clock-img

22.08.2009, 09:40

clock-img

maja

pencil-img

6000

nekada bi više voljela da je od bolesti, barem bi znala da će proći, a ovako stalno i stalno kišem

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

22.08.2009, 11:37

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

i mene alergija ubija...

DINO 04.09. 2007