writing-img

iznenadjenje za prijatelja na drugaciji nacin

clock-img

24.02.2010, 22:21

clock-img

dominik

pencil-img

7965

e cure moje...ja imam najbolje rr prijatelje na svijetu...i budite ljubomorneuser posted image ...sva se tresem jos od uzbudjenja...user posted image al fakat...tiks i zaba...sunce vam vase...napravile ste nesto prekrasno...naime imala sam dostavu, dostavljac je bila najljepsa i najdraza zena koju sam ikad upoznala (barem malo upoznala) a organizator nemam rijeci na dobrotu njenu a i slatka je ko ova prije spomenutauser posted image ...tihana i zaba hvala vam u moje i domievo ime...prekrasne ste

clock-img

24.02.2010, 22:22

clock-img

dominik

pencil-img

7965

a tiksinom muzu skidam kapu...nemam rijeci

clock-img

24.02.2010, 22:23

clock-img

novamama

pencil-img

8532

user posted image

i nećeš nam reći što je bilo iznenađenje, jel'da?user posted image

neka, nekauser posted image

bravo cureuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

24.02.2010, 22:24

clock-img

lee

pencil-img

4135

bravo bravo user posted image user posted image user posted image user posted image  svaka čast zabi, tikici, i mužu!user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

24.02.2010, 22:25

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

24.02.2010, 22:27

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: novamama

user posted image

i nećeš nam reći što je bilo iznenađenje, jel'da?user posted image

neka, nekauser posted image

bravo cureuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image

tiks stoji u mom stubistu..mislim zenu prvi puta vidim, a glasic ko curica, tak je sitnicka, slatka, mogla bi ju za dorucak (iako ne doruckujem) pojesti...ja sam djecu doma ostavila u krevetima od uzbudjenjauser posted image i izjurila vanuser posted image ...za domia pokloni da imam za potkupljivanje...cure hvala vam, oduzit  cu vam se

clock-img

24.02.2010, 22:28

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

user posted image user posted image user posted image user posted image ,baš prekrasno...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

24.02.2010, 22:29

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: lee

bravo bravo user posted image user posted image user posted image user posted image  svaka čast zabi, tikici, i mužu!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

24.02.2010, 22:31

clock-img

dominik

pencil-img

7965

ali najsmjesnije je kaj sam sumnjala na nekaj, ali ono zena se samnom dopisuje kad odjednom dole sam aahahaha...ja nocas nebum spavala, nebum moglauser posted image

clock-img

24.02.2010, 22:36

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: dominik

ali najsmjesnije je kaj sam sumnjala na nekaj, ali ono zena se samnom dopisuje kad odjednom dole sam aahahaha...ja nocas nebum spavala, nebum moglauser posted image

nisam sigurna j esam sve dobro pohvatala. žaba  ti je bila na vratimauser posted image

< Poruku je uredio mariola -- 24.2.2010 22:37:15 >

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

24.02.2010, 22:37

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

a jesmo te user posted image
a i ja sam profitirala ovaj put....i meni je dominik nesto poklonila user posted image
zena me zna u dusu....... user posted image
a za ove kompilmente bih ti mogla sad i pjeske jos jednu turu donijeti user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

24.02.2010, 22:50

clock-img

leilany

pencil-img

9082

a joj kako suuuperrr.....user posted image user posted image user posted image svaka cast cureuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

24.02.2010, 22:51

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: mariola

nisam sigurna j esam sve dobro pohvatala. žaba  ti je bila na vratimauser posted image

zaba je izmuzla adresuuser posted image , a tiks je pod temperaturom dosla sa muzem donijeti poklone za domia...

clock-img

24.02.2010, 22:52

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: tikica_69

a jesmo te user posted image
a i ja sam profitirala ovaj put....i meni je dominik nesto poklonila user posted image
zena me zna u dusu....... user posted image
a za ove kompilmente bih ti mogla sad i pjeske jos jednu turu donijeti user posted image

nisam nista lagala u opisu...ocekivala sam da si malo vecauser posted image mislim fakat tv dodaje kile i cmuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dominik -- 24.2.2010 22:53:11 >

clock-img

24.02.2010, 22:57

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

ovo je stvarno nesto najljepse sto sam cula u zivotu user posted image
cure zaista ste posebne user posted image user posted image

clock-img

24.02.2010, 22:58

clock-img

mariola

pencil-img

19495

ma stvarno su divne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

24.02.2010, 23:41

clock-img

curice

pencil-img

10443

svaka vam čast user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2010, 07:21

clock-img

ines

pencil-img

434

user posted image user posted image user posted image

Mama dva mala anđela!

clock-img

25.02.2010, 07:50

clock-img

boba125

pencil-img

2423

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2010, 07:55

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2010, 08:03

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

25.02.2010, 08:05

clock-img

zaba

pencil-img

5626

ajd priznaj,dobro mi ide user posted image .To ti je tak kad živiš s inspektorom,na sve te fore nauči i kako doći do informacije.user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

25.02.2010, 08:32

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ovo je stvarno nesto najljepse sto sam cula u zivotu user posted image
cure zaista ste posebne

slažem se, bravo cure, avaka vam častuser posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

25.02.2010, 08:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

25.02.2010, 09:28

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

IZVORNA PORUKA: mariola

zaba je izmuzla adresuuser posted image , a tiks je pod temperaturom dosla sa muzem donijeti poklone za domia...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M