cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Iscjedak

clock-img

19.10.2011, 08:29

clock-img

fiola23

pencil-img

64

BOk!u 31 tjednu sam druge trudnoće,prva trudnoća mi završila u 28 tjednu...i imam jedan problem,tj.brigu.Boja iscjetka mi je ok,prozirni do bijeli,al me zabrinjava količina...nekad mi se čini ko da ga ni nemam,a nekad je fakat pojačani da se spašim...po pregledima je sve ok,vanjsko ušće je malo otvoreno,ništa zabrinjavajuće,dr veli da je to normalno s obzirom na več jedan porod.najčesće mi se dogodi da mi je iscjedak najjači ujutro.nemam bolova koji bi ukazivali na trudove,samo neki bolovi u zglobovima,pa kod dužeg ležanja u istom polozaju,al to mislim da je normalno s obzirom da stvarno dosta mirujem i ležim i da ću za 2 mj roditi,bebica raste...malo me bole prepone al to isto vele da je ok...neznam sad,a neću za svaku sitnicu zivkat dr,već mi je beduser posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 19.10.2011 9:21:20 >

clock-img

19.10.2011, 08:34

clock-img

natali2610

pencil-img

323

bijeli prozirni iscjedak ukoliko nema neugodan miris je normalan u trudnoći ...

< Poruku je uredio anaxx -- 19.10.2011 9:21:07 >

Bono 03.02......

clock-img

19.10.2011, 08:38

clock-img

mariwa

pencil-img

217

Ja sam isto imala pojačan iscjedak u trudnoći i to ti je nomalno. odmaraj i uživajuser posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 19.10.2011 9:20:53 >

clock-img

19.10.2011, 09:34

clock-img

fiola23

pencil-img

64

hvala!user posted image

clock-img

19.10.2011, 11:56

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

i ja isto i dan danas u trudnoci imam nema mirisa samo je bijel user posted image

clock-img

19.10.2011, 18:46

clock-img

zara13

pencil-img

817

ja sam imala od početka ga a taman sam mislila super 9 mj bez uloška kad ono malo sutrauser posted image

clock-img

01.12.2011, 18:00

clock-img

Ubrzomamica

pencil-img

193

Cure help!!! user posted image

U 18. tjednu sam i konstantno imam iscjedak. I prije trudnoce sam imala, al cini mi se da je sad puno veci. ne svrbi me nista, iscjedak ima grozan miris i kad ne stavim ulozak imam osjecaj da na kilometre osjete moj miris.... FUJJ!!!!
na proslom pregledu gin mi je dao vaginalete rojazol koje mi nisu upoce pomogle...
E sad, citala sam da je najbolje na tampon stavit bioaktiv ili jogurt i prenosit s tim unutra, jer neke vaginalete su stetne, neke nisu, neke u jednom tjednu neke u drugom.. uglavnom nitko tu nije pametan! Candida je sigurno, iako m nista ne svrbi i jedan dan nema nista, sve user posted image a onda sutre pufffftttljljljl.....

clock-img

01.12.2011, 18:05

clock-img

bubaMaja

pencil-img

930

odi gin. to su ti najvjerojatnije gljivice.. čim ima neki miris nije dobro.. a što se tiče bioaktiva na tampon to ti je za popravak flore dolje, ali tek nakon što prođeš terapiju za rješavanje gljiva... (i ne znam kako ide s tamponima i trudnoćom)

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

clock-img

01.12.2011, 18:16

clock-img

Ubrzomamica

pencil-img

193

I ja sam se zamislila nad kombinacijom trudnoca-tampon....
Iduci tjedan cu kog gin pa cemo vidit sta je. Samo da ne dobijem opet one grozne vaginalete, jer mi stavrno nisu pomogle u tih 7 dana...

clock-img

01.12.2011, 19:37

clock-img

Marti83

pencil-img

587

Možda su ti te Rojazol preslabe za taj tip gljivica koje imaš. Ja sam u 2 navrata kod gin. dobila Plymicol vaginalete, po 3 kom u pakovanju i sve se riješilo. Danas sam bila na kontroli i sve je "čisto" ko suza. Probaj vidjeti s njim da ti ih preporuči...

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

clock-img

01.12.2011, 20:27

clock-img

martina87

pencil-img

880

i ja sam imala iscjedak i gin mi je dao kremicu sto se stavlja dolje i 3 vaginalete,navodno da je neka bakterija ali nista strasno.

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

clock-img

03.12.2011, 16:57

clock-img

beba 2

pencil-img

118

curke ja imam jedno pitanje, da li je neka imala ili ima povremeni bijeli isjedak koji je rastezljiv?
Naime, meni se taj iscjedak javlja samo kad se malo više naprežem, dosta je gust i jako rastezljiv ali nije obilan!
ginić mi je propisao rojazol vaginalete kao da su to gljivice, ali ja nekako nisam sigurna da je u pravu, jer nemam nikakvih drugih simptoma koji su opisani kao gljivična infekcija i kažem javlja se samo kad sam dulje na nogama.....
malo me to muči, pa ako mi netko može pomoći?

clock-img

03.12.2011, 17:27

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Ako te ne svrbi mozda i nisu gljivice... Ali obicno gin kod vaginalnog pregleda zna prepoznati gljivice. Lijekovi protiv gljivica nisu stetni, pa je bolje da ih za svaki slucaj stavljas ...

clock-img

03.12.2011, 17:48

clock-img

zara13

pencil-img

817

tako sam i ja imala pred kraj i isto dobila te vaginalete i još stoje u ormaru jer mi se ni dalo ih metati i ništ mi ni bilo ,a nit me svrbilo nit peklo

clock-img

03.12.2011, 18:24

clock-img

beba 2

pencil-img

118

IZVORNA PORUKA: mirna

Ako te ne svrbi mozda i nisu gljivice... Ali obicno gin kod vaginalnog pregleda zna prepoznati gljivice. Lijekovi protiv gljivica nisu stetni, pa je bolje da ih za svaki slucaj stavljas ...

to mene i muči što on na pregledu nije ništa primjetio već kad sam mu to spomenula poslije pregleda dok je pisao nalaz odmah je rekao to su gljivice i propisao mi tu terapiju.
S tim da moram mirovati zbog premekanog cerviksa (Trudnoća 16 tjedana), pa me je strah da taj iscjedak nije povezan s time ili... nisam pametna, jedva čekam slijedeći pregled!

clock-img

17.01.2012, 11:42

clock-img

Romela

pencil-img

78

ja sam već sad na početku dobila canasten 3 vaginalete, 3 komada svaki drugi dan po jednu...

to je bilo prošli tjedan

i danas ujutro se probudim i ostane mi roskasto na wc papiru, ko slaba sukrvica, jako sam se splašila i doktorica mi je rekla dal imam normalnu stolicu, reko imam, i veli da je to ok, da nema mjesta panici, vjerojatno od vaginaleta..
trudna sam 9+4...ste imale kaj slično?
sad nema niš ni na papiru ni na gačicama...

clock-img

17.01.2012, 21:06

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

meni se to u zadnjoj trudnoći dogodilo, ne sjećam se da li sam tad koristila vaginalete (vjerojatno jesam jer sam patila od tih vražjih gljivica ) a ginić mi je rekao da moguće da je kakva kapilarica pukla i da se ne brinem. nije se više ponovilo. ne brini user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

18.01.2012, 15:13

clock-img

Romela

pencil-img

78

hvala ti draga! user posted image