1
Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

ako neka od vas zna.... Naime, prije prve trudnoće imala sam finu trojkicu s kojom sam bila super zadovoljna. U trudnoći naravno to se popelo na četvorkicu koja se držala i neko dobro vrijeme nakon poroda zbog dojenja. Svoju curicu sam dojila čak punih godinu i 8 mjeseci i vjerovatno bi i duže da nisam imala 2 mastitisa u roku mjesec dana pa je doktor rekao...ok mama....super ste bili,a sad je stvarno dosta! I ok je to sve prošlo i kod moje bubice i kod mene no poslije...moje sike pale na neku jadnu dvojkicu koja je bila bliža jedinici...sve se osušilo i napola visilo...
užassss....sad u trudnoći su mi se opet popravile i sad sam na nekoj trojkici koju bi vrlo rado voljela zadržati,a da pri tome naravno ne oštetim svoju bebicu. Naravno da ako sve bude ok, želim dojiti... no ne moram ovaj puta toliko dugo kao zadnji puta...mislim da je prvih 6-8 mj. bitno,a poslije kako bude.
... Ja bi nekako da se smanje.Evo,nudim se za transplataciju,kome fali,poklanjam svoj višak