writing-img

chat

clock-img

24.10.2009, 16:34

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

Mm po ko zna koji put dobiva poruku s mobitela ,kao nasla sam tvoj broj na chatu i ako zelis avanturu javi se na ovaj broj,koliko ja znam mm nikad nije bio na chatu,pogotovo ni kad nismo bili zajedno ,ali te poruke stizu u zadnji godinu dana,dal to oni biraju iz imenika brojeve pa ko nasjedne nasjedne iliuser posted image vase misljenje

clock-img

24.10.2009, 16:45

clock-img

ama

pencil-img

760

moguce da se neko zeza,danas je lako doci do nekog br ili  lupit neki br u toj poruci je jasno sta ta osoba trazi stim da moze da promijeni br.to vam je najlakse da se nezamarate stim.

clock-img

24.10.2009, 18:01

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Nemam pojma natalijax. Koliko ja znam, niti na jednom chatu se ne ostavljaju brojevi. Ma to je neka glupost, ne zamaraj se .

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

24.10.2009, 19:06

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

nezamaram se ja,vjerovatno se netko htio našaliti,al je s tim mislio kako cu ja mozda pop,,,,ti

clock-img

24.10.2009, 20:39

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: natalijax

Mm po ko zna koji put dobiva poruku s mobitela ,kao nasla sam tvoj broj na chatu i ako zelis avanturu javi se na ovaj broj,koliko ja znam mm nikad nije bio na chatu,pogotovo ni kad nismo bili zajedno ,ali te poruke stizu u zadnji godinu dana,dal to oni biraju iz imenika brojeve pa ko nasjedne nasjedne iliuser posted image vase misljenje

joooj..moj dobiva i piz...  zbog toga....mora nazvati Vip i nek mu oni isključe tu opciju inače bu mu to dolazilo non stop....nije ni prvi ni zadnji...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

25.10.2009, 22:30

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

To je meni jedno vrijeme dolazilo...

Znaš kako kažu...navlakuša user posted image

Nazvala sam službu za korisnike i naredila da mi blokiraju to