cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

brata od mm udario auto...

clock-img

30.11.2009, 12:18

clock-img

andrea11

pencil-img

43

U petak navecer ga je udario auto, tj. taxi. Prelazio je semafor na zeleno znaci nije on kriv. Razbijena mu je arkada i jako otecena noga. Dali netko zna koja su njegova prava dalje? Dali mora tuziti taxi? Osiguran je na poslu pa se on nada da bi mu bolovanje bilo 100% i da bi jos mogao dobiti neku odstetu.

clock-img

30.11.2009, 12:22

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

probaj ovdje pitati

http://www.legalis.hr/modules/newbb/

H 07 E 09

clock-img

30.11.2009, 12:28

clock-img

dominik

pencil-img

7965

obicno dr koji rade na hitnoj imaju vizotke odvjetnika koji se time bave...najbolje je naci odvjetnika i pitati...ali mislim da on mora njega osobno tuziti i mogao bi dobiti paru mozda...ovisi kako su okarakterizirane ozlijede...inace bolnica salje papire u muriju pa se oni vama jave ako je bilo u pitanju neka jaca ozlijeda...moju frendicu frajer napucao...ona nije htjela tuziti ali ju je zvao murijak koji je dobio njene papire iz bolnice i oni su pokrenuli tuzbu bez njenog pristanka jer su ozlijede okarakterizirane kao teske

clock-img

30.11.2009, 19:19

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ako je isao sa posla ili na posao onda ima pravo na 100% bolovanja. Takodjer ima pravo na odstetu od osiguranja od covjeka koji ga je udario, no neka unajmi odvjetnka koji ce mu to sve izgurati...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

30.11.2009, 19:30

clock-img

zaba

pencil-img

5626

ja više ne trebam ništa dodati

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.