writing-img

boli me

clock-img

22.02.2010, 22:41

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

Jutros sam dobila,i nije da me boli stomak nešto jako,al me zato boli ona stvar,više izvana kod usana ko kad popucate na porodu,pa zar je moguče da me sad boli jer ni jedna me do sad nije bolila iza poroda,osim što me boli kičma user posted image

clock-img

22.02.2010, 22:42

clock-img

evanda

pencil-img

1385

Hehehehe
zeza te godina proizvodnje?

clock-img

22.02.2010, 22:44

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Jutros sam dobila,i nije da me boli stomak nešto jako,al me zato boli ona stvar,više izvana kod usana ko kad popucate na porodu,pa zar je moguče da me sad boli jer ni jedna me do sad nije bolila iza poroda,osim što me boli kičma user posted image

nato meni je tako svaki mjesec od kad sam rodila Iris, čudan osječaj totalno i boli dva tri dana i ništa...user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

22.02.2010, 22:46

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

totalno odvratno,i kad neboli je odvratno,jednom riječju smotana sam nije više ko prijeje dnostavno više ni uložak neznam pošteno namjestit,koda je prvi put imam,fujuser posted image

clock-img

22.02.2010, 22:50

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ma kužim te, ne brini prestat će kroz par danauser posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

23.02.2010, 10:04

clock-img

Njofra

pencil-img

1598

čudan osječaj totalno i boli dva tri dana
E upravo tako kao i Ninolina.user posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

clock-img

24.02.2010, 14:49

clock-img

maminkica

pencil-img

27

ja još nisam ni dobila mengu , a prošlo je skoro 7 mj. od poroda. nikad nisam imala bolove, a nadam se da niti neću kad opet dobijem, al po ovome što čitam moglo bi biti veselo