cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Beba nisko

clock-img

15.06.2011, 20:50

clock-img

Sonyhka

pencil-img

96

Curke, da li je koja imala slučaj da joj je beba bila nisko? Ja sam u 26. tjednu. Baš sam došla sa kontrole. Beba je super, sve divno i krasno ali je jako nisko, kao da sam u 24. tjednu i moram strogo mirovati, bez seksa i piti magnezij dva puta dnevno od 300mg. Kontrola za 2 tjedna. Sva sam izvan sebe zbog toga, jer je doktor već počeo spominjati inducirani porod u 35. tjednu i svakakve stvari.
Je li koja to prošla? Da se nadam da će mi se bebonja podići gore ili da očekujem uskoro da ću ga gledati u inkubatoru? user posted image

< Poruku je uredio Sonyhka -- 15.6.2011 20:51:13 >

~ Jan ~ 05.09.2011. ~

clock-img

16.06.2011, 01:31

clock-img

S84

pencil-img

308

Ne razumjem, nisko kao u 24. a ti u 26.tj? 2 tj razlike u cemu? Da li imas sto napisano od strane doktora? U vezi otvorenosti, ulozivosti, skracenom ili omeksalom cerviksu?
Ja sam mirovala od 27.tj i pila puno jacu terapiju od tebe i na kraju izdrzala do termina :) samo polako i nemoj se puno sekirat.

clock-img

16.06.2011, 01:34

clock-img

S84

pencil-img

308

I koliko mi je poznato maternica se dize do 17.tjedna, kasnije samo raste. A ako ti je beba nisko znaci da je smjestena nize u zdjelici, ali to nema veze previse ako si zatvorena i ako je cerviks cvrst. Meni je beba isto bila nisko, ali je problem bio sto mi je cerviks bio prohodan s otvorenim unutarnjim uscem.

clock-img

16.06.2011, 11:28

clock-img

Sonyhka

pencil-img

96

Kaže doktor da bi maternica trebala biti višlje (kao i beba) user posted image Da, maternica je tvrda i u grču (zbog toga pijem magnezij), zatvorena sam i cervix mi se sa 1 čl. smanjio na 3/4 (za jagodicu ublaživo, dosta nisko, uterus sada normotoničan). Kad se Jan jaće rita osjetim pritisak na mjehur, jajnik... Tješi me što si ti do kraja izdržala, jer mi je to jedina želja. U bolnicu ne bih, hvala, već sam jednu turu odležala prije tri mjeseca. user posted image
Držim se kauča i ne sekiranja. user posted image

~ Jan ~ 05.09.2011. ~