cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Zagrebu na dar

clock-img

06.06.2013, 11:43

clock-img

Renata RR

pencil-img

1857

Ako ste iz Zagreba i za nedjelju još nemate planove (za subotu ih imate, jer imamo druženje na Bundeku!user posted image ), dođite u Maksimir:

Povodom Svjetskog dana zaštite okoliša, a u sklopu projekta „Razvrstaj i svrstaj“ Pokreni se! Udruga Vilibald poziva sve mališane i njihove roditelje na eko manifestaciju „Zagrebu na dar“ koja će se održati:

05. Lipnja 2013.g. – Arena Centar (Trg Dalmacija) od 18 – 20 sati

09. lipnja 2013.g. - Parka Maksimir (mala pozornica) od 10 – 13 sati.

Program manifestacije „Zagrebu na dar“:

Kreativne radionice - kako od raznog otpada i drugog materijala izraditi uporabni i ukrasni predmet

Eko izlog - izložba ukrasnih i uporabnih predmeta izrađenih od otpadnog materijala kao ideja i poticaj za kreativno izražavanje

Zabavne, šarene i vesele igre za djecu s igračkama napravljenim od otpada.

Edukativno-ekološku animaciju pratiti će Dječji zbor Kikići sa svojim poučnim eko pjesmama.

Eko projekt „Razvrstaj i svrstaj“ - Pokreni se! za cilj ima educirati djecu o važnosti razvrstavanja otpada te podići ekološku svijest i navike kod djece, roditelja, građana.
Projekt se provodi u gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji kroz održavanje kreativno-edukativnih radionica za djecu u vrtićima i školama te putem otvorenih manifestacija u Parku Maksimir i u Arena Centru tijekom cijele godine.

clock-img

06.06.2013, 12:15

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

Bravo za Zagreb... user posted image

_____________________________

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Zadnji članci

article-img