PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Draga naša Vida (snaho moja),
Sve najbolje i Iva VRAAAATI SE da nam ispričaš kako je mala Vidica!
sretan rođendan _____________________________Mamine princeze x 3
sretan rođendan malena _____________________________sad sam mama za 5 :) Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas ...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
sretan rođendan _____________________________PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
sretan rodjendan malena!!! _____________________________Alex 2.5.2009 pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013
Sretan roćkas maloj curi _____________________________Roko i Dino
IZVORNA PORUKA: mirna Sve najbolje i Iva VRAAAATI SE da nam ispričaš kako je mala Vidica!
_____________________________E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
[Sadržaj poruke je obrisan]
Sretan rođendan _____________________________DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!! Stigla i princeza ANA!!!
Srecan rodjendaaaaaannnn!!!!
sretan rođendan Vida Mama Piva, vrati se da te malo čujemo _____________________________Ča je život vengo fantažija....
_____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
Vidice sretan ti 2. rođendan _____________________________Idi Ga Mama - klikni me :D Mila Puže - klikni me :D
sretan rođendan _____________________________Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))
Malena ljepotice od srca ti želimo sretan rođendan! _____________________________Samo luda mama...
Već 2 rođendan , ajme mi ćemo stvarno našu djecu i oženiti preko rr sretan ročkas Vida _____________________________idem micat rit...
a gdje je tako dugo iva piva...zast je nema...
za veliku Vidicu .... od sretan rođendan!!!! mama, jako nam fališ....dođiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... _____________________________imam novi ticker :)
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i ...
Trudnica