Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
jan mi je zadnja 2 dana bezvoljan, a od petka naveče do danas popodne je imao laganu temperaturu, 37 do 37,5, ali dovoljno da se zabrinem..... Ja to povrzujem sa zubima jer niti kašlje, niti šmrca niti kiše.....popdne nestala temp, ali predveče je bio grintav.... Već od prošlog vikenda mu vidim dolje zub, bijeli se, ali nikako da izbije....
Znam da vas je i sretnica kojima su samo dječici zubi izašli bez suza i plakanja, ali da li je netko imao sličnih iskustava?
01.02.2009, 22:31
Lady3
7201
Da oboje mojih klinaca.Laura mi je znala imati i preko 38.Kad su joj išli očnjaci.Patrick isto tako...Pripazi malo na njega..Možda su i od zubića pa znaju imati i temperaturu..Ako još ti i slini i gura rukice u usta to je to Nadam se da će biti sve ok..
01.02.2009, 22:44
Ruža
14064
Njanja nadam se da je zubić u pitanju. Neka brzo izađe!
02.02.2009, 07:32
kokica
88
sigurno su zubići u pitanju jer je moj mali isto tako imao i temperaturu i jako crveni obrazići...
02.02.2009, 07:58
Puli
12860
moja isto dobila turu,predpostavljamo od buba zuba-idu petice
jer nema drugih simptoma a sve griiiiiizzzzzzzzzzeeeeeeee
a tura bi brzo pala nakon ibuprofen sirupa i potpuno nestala(imala 38,6)
02.02.2009, 08:54
božica
8832
Njanja može biti zubo bubo maži maži mu zubno meso sa dentinox-om da zubo bubo manje zeza
02.02.2009, 10:38
Florijan Jakov
9214
imao blago povišenu 37,5 kod jednog ili dva zuba, inače ostalo bezbolno prošlo
02.02.2009, 11:18
tikica_69
25386
Stariji je uvijek kurio i bio ocajno cendrav, a malom su izbijali ko travica, bez nekih problema
07.02.2009, 07:59
koka
10266
Rokić je večinom bio pod turom kad su izlazili zubići, ili prehlade pa čak i proljev...al evo pošto je Jnu izašo zubić sad znaš da je u pitanju bio zubo-bubo