Evo baš sam ih se neki dan sjetila kak je bilo prekrasnih crtića. Obožavala sam Cipeliće, Leteće medvjediće, Bipsiće, Blufonce, Vitezove orijenta, Graškograd,Kornija kornjaču, ma bilo ih je hrpa. Pustila sam neki dan Katarini i bila je oduševljena Cipelićima. Došla mala od šogorice (ima 13 godina) i ona nikad čula za te crtiće i bila je oduševljena kak su lijepi.. Baš mi je žao kaj ih u današnje vrijeme nema već sve neki ratoborni i ružni, mislim da su djeca zakinuta i pitam se di su ti crtići nestaliPa ovim putem ak ih netko ima da mi veli ili kak da skinem da možemo gledati i malecka i ja?
-Tagore-
ali ima lijepih i poučnih...recimo, meni je Tomica ful super crtić jer uvijek ima neku lijepu pouku....pa i iako mi je dora iritantna s onim svojim glasom, za djecu je ful super za učenje i komunikaciju, a teletabisi su janu još uvijek IN, on ih totalno imitira što oni rade i kad oni dignu ruke, digne ih i on, tako da nije istina da nema "pametnih crtića"....
ali da su oni naši bili slađi jesu.....čekao si cijelin dan 19.15 da pogledaš 1 epizodu od 10 minuta...a sada 20 dvd-a, na svakom po 20 crtića i deri....
-Tagore-