Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

dođem u St u rodilište, osoblje odlično, dogovore mi kiretažu u ponedjeljak
... vikend mi je bija ajme tuga, jad i bijeda... dođe ponedjeljak... primljena sam u bolnicu ujutro u 9 sati u 10 već na stolu, potpuno su me uspavali i opet ponavljam pristup osoblja samo takav.... probudila sam se u 10 i po doktorica koja mi je radila kiretažu došla je do mene i rekla: draga sve je proslo ok, ne bi te trebalo bolit nista... i uz to jos uzela mi je br mob, jer smo se dog da me ona uvodi u sljedecu trudnocu... u dva sam išla doma danas je 4 dan od kiretaže nisam imala niti krvarenja niti kakvih bolova, ja se uskoro nadam bacit u nove pobjede a prije svega napraviti sve briseve jer očito je moj ginić malo aljkav (bezbrizan) nadam se da će sve biti ok i da će biti treća sreća i da ću imati malu
kakva su vaša iskustva sa trudnoćom nakon kiretaže.........p.s. 26 mi je, pa mlada sam zar ne... ??
. da,mlada si, pa vjerujem da će kod tebe sve ići lakše. ja imam 34 god. mm će 40 ovo ljeto,spemiogram mu nije baš bajan,pa nam je za 2. i 3. trudnoću trebalo godinu dana da se dogodi. Sretno!
iako mislim da ginekolog treba znat sta napravit a ne da joj ja moram govorit... grrrr
vljena kiretaza..ne boli me ali ona praznina u meni...ufff tesko mi jako 2 spontani..cure ja zivim u Svicarskoj tu se doselila id kad se udala..medicinska sestra sam po struci veliki hipohondar..danas zamolim dr.koji mi radio kiretazu da mi plod posalju na citolosku analizu kaze on meni to je preskupo to radimo nakon 3 spontanog!!!!!???sokkkk!!!!!!pitala sam ga koje pretrage ce mi radit kaze on meni samo neke na trombofiliju vezano za zfrusavanje krvi..drugo nista!!!nemogu vjerovat.sto se tice ureoplazme to je sve ok radila ih u trudnoci sad neuspjeloj sve negativno..naravno da cu ih opet ponovit..moram mm poslat na neke pretrage a ja cu inzistirati na sve moguce pretrage..oprostite na poduzem postu pusa..