1
Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

, ali je sreća kratko trajala, u 9 tjednu došlo je do spontanog
koji je završio bez kiretaže. Jeli koja od vas imala slično iskustvo, dali treba napraviti kakve pretrage prije druge trudnoće, i koliku pauzu napraviti prije nego krenemo u akciju na
? sviđa mi se da na forumu mogu upoznati mnogo dragih cura.Hvala vam puno i nadam se ugodnom druženju.Ispričavam se ako budem griješila,a vi me slobodno ispravljajte.
u 6 mj imala sam spontani u 8tj. Sad poslje imala sam 3 normalne mjsecnice i uredne. Sad nije mi jasno zasto imam jak iscjedak svo vrijeme. Mislim kolicinski stvarno puno. Koda imam mjesecnicu. Ginica veli da je normalno zbog hormona. Da i poslje spontanog se nemogu rijesiti bakterije ureaplasma. Sad krece vec treca terapija. Usto imam svakodnevna probadanja u predjelu jajnika i mucnine. Ginica veli da je sve normalno. Bas ne vijerujem u to. Sad pijem dvije vrste vitamina i antibiotik. Sta da radim? Da trazim drugo misljenje? Nekako me vuce k bioenergicarki. Imam slaba vjerovanja u privatnike. Pomoc?