writing-img

Second life igrica

clock-img

04.02.2010, 17:02

clock-img

maja

pencil-img

6000

Igra li ju tko? Ja jučer vidjela na CSI, pa sam naravno morala potražiti na netuuser posted image  Uvijek ja sve moram vidjeti user posted image  Inače me baš privlače takve igrice!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

04.02.2010, 17:13

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

ne baš nisam neki igraćuser posted image

clock-img

04.02.2010, 17:15

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

joj i ja gledala na kraju me bilo strah user posted image user posted image nakon svih onih tema sinoć još i touser posted image
jesi probala igrati

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

04.02.2010, 17:15

clock-img

leilany

pencil-img

9082

jok....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

04.02.2010, 17:27

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

ona i njene igrice..user posted image user posted image ti si opsjednuta ženo...user posted image user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

04.02.2010, 17:34

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

joj mene još simsi drže user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

04.02.2010, 17:39

clock-img

maja

pencil-img

6000

user posted image user posted image lady šuti
ninolina evo išla sam maloprije vidjeti i moram downlodirat pa nisam jer mi je komp tak i tak spor u zadnje vrijeme, pa da još neki virus ne dovučem, ali vjerovatno ću je nabaviti kad tad

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

04.02.2010, 17:45

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ako ja nabavim prije tebe javim tiuser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

04.02.2010, 17:48

clock-img

maja

pencil-img

6000

svakako user posted image

clock-img

04.02.2010, 17:55

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

i ja sam kao i ti gledala jučer na tv-u

nisam nikada igrala

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

04.02.2010, 20:58

clock-img

koka

pencil-img

10266

Jedva stignem na kraj s tim i još mi trebada vodim drugi život user posted image
Znam cure koje igraju i to napočetku je bila toliko zagrižena za taj drugi život da smo ju morale moljakat da izađe i da se makne s kompa.
Nisam nikad a čuj ako počneš možda bi te i zaintrigiralo.... zato nemooooj.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

05.02.2010, 10:37

clock-img

maja

pencil-img

6000

ne drži to mene dugo...tak se ni sa simsa nisam makivala tjedan dana a sad ih ni ne pogledamuser posted image
ali sve moram probatuser posted image

clock-img

05.02.2010, 10:41

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

evo draga ja naručila od šogora ako ne prije u pon ju nabaviuser posted image user posted image

clock-img

05.02.2010, 10:50

clock-img

maja

pencil-img

6000

juhuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2010, 11:48

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ma joooj...koliko znam vani je to odavno poznato...k nama tek je sad malo razvikana....jedan britanski par se razveo jel su oboje nezaposleni cijele dane bili doam i igrali i varali se na net i na kraju radi ljubomore imali svakojakih ispada...ne sjećam se detalja al sam si tad rekla koja boleština...ne volim uopće virtualne svjetove nit u filmovima nit u igricama...e privlačime i nemam namjeru se s tim natezati...moj je život ionako naučna fantastika tak da tam ne bi imala niš novo za vidjet...user posted image user posted image user posted image ..a i kad..pa i sad mi ej dan kratak u realnom svijetu...dokaz kaj sam jučer bila budna do dva!!!user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

05.02.2010, 11:52

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: FIONA
.dokaz kaj sam jučer bila budna do dva!!!user posted image user posted image user posted image

ti do 2...a ja od 3 nadalje....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

05.02.2010, 12:01

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: leilany

.dokaz kaj sam jučer bila budna do dva!!!user posted image user posted image user posted image

ti do 2...a ja od 3 nadalje....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a jbg, si trebala cimnum bi ja ostala još...u krevetu sam još drfljala po mobaću jel sam toliko napeta da nisam mogla odmah zaspat...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

05.02.2010, 12:04

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: leilany

a jbg, si trebala cimnum bi ja ostala još...u krevetu sam još drfljala po mobaću jel sam toliko napeta da nisam mogla odmah zaspat...user posted image user posted image user posted image

isusek kako je noc bila duuuga......
kmeeee.....user posted image user posted image user posted image user posted image
a ja sam drifljala sa malomuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.