cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Refluks (ger)

clock-img

05.11.2010, 16:22

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

Danas smo potvrdili na ultrazvuku,moj bubimir ima refluks,i to jaki.user posted image  Otkad papa Aptamil AR prestala je bljuckati ali ima skoro sve druge simptome.Rekli su mi da ju dobro nadzirem jer može prestati disati zbog te kiseline,očajna sam i jako prestrašena.Sad čekam da mi donesu iz Trsta neki sirup a ako se od njega ne poboljša idemo na Ph-metriju.Pročitala sam sve što se može i dobro sam informirana ali bih htjela čuti iskustva mama čije bebice ga imaju...

clock-img

05.11.2010, 16:24

clock-img

leilany

pencil-img

9082

moja K to nije imala pa ti nemogu nista reci,samo da vam saljem
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

05.11.2010, 16:31

clock-img

ribica1

pencil-img

2145

A joj, baš mi je žao, rado bi ti pomogla al ja ti nemam pojma (moram tek postat mamica pa ću onda možda više znatuser posted image user posted image user posted image user posted image )
Čuvajte mi se!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

clock-img

05.11.2010, 16:44

clock-img

lilia

pencil-img

3618

Draga moja, javit će ti se sigurno mame koje više znaju, ja tebi i Petrici šaljem veliku pusu. I pazite se.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

clock-img

05.11.2010, 16:49

clock-img

tiha

pencil-img

10103

znam samo da je po povratak želućane kiseline u jednjak. ništa drugo neznam o tome, nadam se da će se netko javit sa osobnim iskustvom!
čuvajte se!user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

05.11.2010, 17:44

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2010, 17:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

05.11.2010, 18:46

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

05.11.2010, 19:51

clock-img

Imra

pencil-img

3299

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

clock-img

05.11.2010, 19:54

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

clock-img

05.11.2010, 21:48

clock-img

Anoniman

user posted image

znam samo ono što sam čitala al to vjerojatno znaš i ti.
sretno!

clock-img

05.11.2010, 21:49

clock-img

nike1

pencil-img

176

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2010, 22:36

clock-img

tinka25

pencil-img

824

Ajme, čuvajte se i pazite, bit će sve ok. Šaljem user posted image user posted image user posted image

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

clock-img

05.11.2010, 22:47

clock-img

AntonijaV

pencil-img

977

nemam nikakvog iskustva s tim.. smo želim da sirup pomogne i da malena bude dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARIJA - 08. 05. 2010.

clock-img

06.11.2010, 00:08

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: leilany

moja K to nije imala pa ti nemogu nista reci,samo da vam saljem
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image da sirupic pomogne

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

06.11.2010, 00:53

clock-img

ELENA35

pencil-img

881

draga,moja Sara ga je imala,bilo je prestrašno,znala se gušiti od toga..nema šta sve nismo probali dati joj,i rižine pahuljice u mlijeko da bude gušće,i svašta nešto,ali bezuspješno...Duuuuugo mi je bila na APTAMILU AR,kao da joj je od toga bilo lakše,ali to je samo od sebe prošlo sa nekih 5-6 mjeseci...Želim da i tvome anđelu to što prije prođe bez problemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

clock-img

06.11.2010, 09:02

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

IZVORNA PORUKA: ELENA35

draga,moja Sara ga je imala,bilo je prestrašno,znala se gušiti od toga..nema šta sve nismo probali dati joj,i rižine pahuljice u mlijeko da bude gušće,i svašta nešto,ali bezuspješno...Duuuuugo mi je bila na APTAMILU AR,kao da joj je od toga bilo lakše,ali to je samo od sebe prošlo sa nekih 5-6 mjeseci...Želim da i tvome anđelu to što prije prođe bez problemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste radili možda ph-metriju i da li je Sara pila kakav sirup? Mi smo sinoć počeli s tim nekim Zantacom,ne znam kako će to ići jer je stvarno odvratan,sva se jadna iskrivi od gađenja i pljuje ga,a ne smije se miješati s ničim.Nadam se da će joj barem pomoći user posted image

clock-img

06.11.2010, 09:11

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

i maja je imala refluks ,ali ne bas tako veliki kako ti opisujes,doduše ona je isto stalno bljucala vodili ju svuda ,al rekli nam da ako samo ne prestane najkasnije do godine dana da ce rditi pretrage sve,al hvala bodu njoj je prestalo sa nekig 6 i po mjeseci ...
nadam se da ce biti tako i sa vama da ce brzo prestati user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

06.11.2010, 09:11

clock-img

ELENA35

pencil-img

881

Nisam joj ništa davala,pedijatrica mi je još u rodilištu rekla da nema smisla filati ju sirupima i ljekovima,jer da se to samo normalizira u određenoj dobi,od oko 4-5-tog mjeseca..nisam vjerovala,ali eto stvarno se smirilo,kao preko noći,ko da ništa nije bilo.A zbilja je bilo prestrašno..noćima nisam spavala bojeći se da se ne uguši ako bljucne u snu..

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

clock-img

06.11.2010, 09:45

clock-img

maja

pencil-img

6000

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

06.11.2010, 10:06

clock-img

danery

pencil-img

10504

mislim da bi to trebalo proći samo od sebe kad Petra malo očvrkne...
nisam čula da se baš tako malima daju lijekovi za reflux,što je tako ozbiljno user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

06.11.2010, 10:45

clock-img

vvd

pencil-img

211

mi smo završili u bolnici zbog povraćanja u mlazovima,beba je imala jedan mjesec čak i malo manje.,htjeli su mi ga zadržati odmah i spominjali taj refluks i neke cijevčice zbog pregleda želučića...meni se svijet srušio..i dok sam čekala prijem jedna poznanica mi javila to su radili i njezinoj bebi a otkrili samo da je trebalo promjeniti mljeko...na svoju odgovornost sam zamolila dr. da ga ne zadržavaju odmah da ako još jednom povrati ćemo doć....i da ne dužim promjenila mljeko ,spavao na povišenom da se sadržaj ne vraća i nikad više problema....e sad koje mljeko nebin znala bilo pred 12 god....

clock-img

06.11.2010, 10:52

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: AntonijaV

nemam nikakvog iskustva s tim.. smo želim da sirup pomogne i da malena bude dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

07.11.2010, 12:56

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

IZVORNA PORUKA: danery

mislim da bi to trebalo proći samo od sebe kad Petra malo očvrkne...
nisam čula da se baš tako malima daju lijekovi za reflux,što je tako ozbiljno user posted image

Pa ne znam procijeniti jer ne znam koliko je drugima bilo jako ali Petra se jako muči.Nalaz s ultrazvuka kaže da je vidljiv obilan i učestali ger.user posted image  Ovih dana sam čula od par mama koje su koristile Zantac da je pomogao,pa se nadam da će i nama. (Usput,hvala Njanja,i Jelena je među njima!)
I ja sam se prvo snebivala nad tim da joj dajem ljekove tako maloj ali valjda je bolje to nego da joj kiselina prouzroči i druge,još veće probleme.Za sada ne vidim razliku ali nadam se da će je biti...Također se nadam da će i moja Petra biti jedna od onih bebica kojima se reflux povuče kad pređu na krutu hranu!

clock-img

07.11.2010, 21:37

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Nek Petrica čim prije bude dobro, ja ti nisam od pomoći ne znam ništa o tome.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.