1
Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

. Niti sad nemam mira već Njofra se valja po podu a klinka nema blage veze koju bi uzela zdjelicu da si ugrije mlijeko za čokolino i pazi molim vas nosi meni u dnevnu neku malu zdjelićku punu mlijeka koju na kraju naravno razlijem dok ju bijesno vraćam u kitchen i pizdim... pizdim na sve. Na to kaj sam Njofru odvela u šetnjicu po kvartu i zato kaj smo najvjerojatnije stali u mačji drek i bežali smo doma na kupanje jer ne podnosim smrad nikakve vrste i poslije tog sveg dosta mi je a mm se pokupio u noćnu i sad sam sama s indijancima i nema opuštanja i još osjetim smrad mačje .. ma fuj. Jel previše tražim tj želim kad bi izmislili zakon da se mačji izmet kupi kao i pseći koji dan danas nitko tu u kvartu ne kupi. Stoka jedna smrdljiva glupa neuka fujjjjjj (sorkać malo sam bijesna). Zaboravila spomenut sitnicicu kak sam budna od neznam niti sama kada i cijeli dan nekaj čistim spremam kuham perem i udovoljavam svojim ukućanima. Želim vam svim laku noć.
Da se malo makneš od svega!