cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Prva menstruacija nakon spontanog!!!

clock-img

12.03.2013, 14:42

clock-img

lenka gk

pencil-img

14

Drage moje, opet tražim vašu pomoć!


Prošlo je točno 36 dana nakon spontanog u 20-tom tjednu, imala sam porod pa kiretažu. Rekli su mi da će menstruacija biti obilnija, ali nisam očekivala baš toliko.
Eto koliko imam sreće, ujutro je poćelo lagano krvrarenje bez bolova, sve ok. I nije mi dao vrag mira išla sam čistit nešto po kući i pala sa stolice i lupila se ravno u vaginu. Nakon toga nisam uspjela doći niti do wc-a, sukljala je krv iz mene.
Suprug se preplašio i zvao hitnu, dok su oni došli krvarenje je pomalo prestalo, onako smanjilo se na normalu. Mjerili su mi tlak i sve ostalo šta treba, sve je bilo ok.
Kažu da je normalno obilnije krvarenje nakon toga, da obilnije krvarenje, ali meni ovo nije bilo normalno. Kao da je neko otvorio pipu, užas jedan. Traperice u kojima sam bila natopile su se krvlju samo do wc-a, te jedno 15-tak minuta strašnog krvarenja.
Sada je treći dan i ne krvarim ništa više nego inaće, čak nemam niti bolove, ali malo me boli mjesto na koje sam se udarila.

Dali je moguće da sam nešto ozljedila prilikom pada ili se to samo skupljalo pa je pad bio samo pripomoć da to sukne iz mene.

Kakva su vaša iskustva??? Jeste li jako krvarire, jer mene je ovo užasnulo!!!!

Izgubila sam dosta krvi i ova dva dana sam gotovo prespavala, bez snage.

Zadnji članci

article-img