writing-img

Prosjaci

clock-img

29.01.2009, 11:57

clock-img

evanda

pencil-img

1385

Dajete li novac prosjacima? Ja sam neki dan na groblju dala ženi koja je prosila sjedeći na goloj zemlji, loše odjevena, mirno je sjedila i ništa me nije tražila....baš to što nije molila ništa me nagnalo da se vratim i da  joj dam 20 kn...mm me samo pogledao, a onda me nije vozio kući nego pred neku veeeeeliku kuću, bogato ukrašenu i uređenu i samo je rekao: " Evo, to je kuća žene kojoj si poklonila novac. Ona je profesionalna prosjakinja"....imate li vi takvih iskustava....

clock-img

29.01.2009, 12:56

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Ma ne znam šta bi rekla. Prošlu nedjelju došla mi baka na vrata, kao ima troje unučadi i nemaju šta jesti pa ako joj mogu nešto dati. A ona friško ofarbana i ima minival?user posted image  Nisam joj htjela dati novac, nego sam joj dala brašno, ulje i šećer, kad ona meni jel imam i kobasice?user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

clock-img

29.01.2009, 13:01

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ne...dajem im hranu, odjecu i obucu...novce ne dam

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

29.01.2009, 13:03

clock-img

božica

pencil-img

8832

kad ona meni jel imam i kobasice?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
šalji ružo kobase za zguser posted image user posted image user posted image

i ja sam neki dan dala ženi koja bez jedne noge na trgu ima ispruženu ruku
htjela sam proć pokraj nje al me nekaj vratilo da joj ipak dam koju kunu

idem micat rit...

clock-img

29.01.2009, 13:10

clock-img

cvilidreta

pencil-img

54

nije ona ni luda,kobase....mmmm i ja bi malo,mene je ujutro ciganka dočekala ispred zgrade i traži novce,dala sam joj sitniš iz đepa,samo da me pust na miru jer je krenula za mnom u zgradu...kako samraspoložena tako im i dam....

clock-img

29.01.2009, 13:11

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

možda sam user posted image , ali ja ne dajem...previše sam se puta opekla

FJ JE FRAJER

clock-img

29.01.2009, 13:27

clock-img

kitty

pencil-img

3260

ni ja ne dajem

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

clock-img

29.01.2009, 14:19

clock-img

Dajana

pencil-img

985

Obično ne dajem, ak mi neko dođe na vrata dam mu rađe odjeću ali to neće. Ovima po gradu ne dajem jer sam čula svakakve priče.
Neki dan stojim u autu na semaforu a mala cigančica prosi i drži malu bebicu na rukama. Ja se na malene uvijek sažalim, pa kako sam baš išla iz dućana, otvorim prozor i pružam maloj kekse a ona meni kaže da to ne.
Jadnica nije gladna, a doma je dobila direktivu da skuplja samo novce.

clock-img

29.01.2009, 15:02

clock-img

Candy

pencil-img

9948

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ne...dajem im hranu, odjecu i obucu...novce ne dam

Potpisujem

clock-img

29.01.2009, 15:23

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ja dam svima...njima je na dušu...nisam ona koja ima milione da se razbacujem ali par kuna 10-20 dam...kad nemam onda siču koliko god imam...ne mogu zamisliti da sam okrenula leđa a toj osobi je možda stvarno trebalo!! jednostavno ne mogu...rađe nek od mene napravi budalu da ja ne znam nego da kasnije saznam kako sam sebična!!!user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

29.01.2009, 15:29

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

Puno puta sam davala,i dolazila me na vrata prositi.Davala sam joj hranu a mm novce.I od tada me ne ostavlja na miru..Nekad nemam ni ja uvijek lovu...A vidjela je s mužem u gradu,muž imao novu kožnu jaknu,bolju neg mm,user posted image Pa ti si sad misli...Mislim da imaju više neg ja,oni jednostavno znaju kako i od koga izvući lovu od nas...

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

29.01.2009, 18:36

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

neznam....dajem....mislim da covijek treba skupiti snage i kleknuti na zemlju i pruziti ruku za pomoc.nije ovo tako bogata drzava da su svi prosjaci bogatasi.ima svega sigurno,ali vise je onih koji stvarno jedva isprose koju kunu dijeci za kruh.puno je majki na ovoj zimi bez grijanja i sa gladnom dijecom,pa eto ja se necu ljutiti ako sam idala kome bogatasu 20 kn ako sam bar malo nekom pomogla.radije bi kupila nesto i dala ali eto brze mi je izvaditi nesto iz novcanika.svi mi kazu da sam luda al mislim da nemogu bas svi prosjaci biti varalice.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

29.01.2009, 23:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.01.2009, 18:13

clock-img

piggy

pencil-img

6299

IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

možda sam user posted image , ali ja ne dajem...previše sam se puta opekla

potpisujem

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

31.01.2009, 00:11

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

mm im uvijek daje,ja nebaš