Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
Ja ih se nekako ne bojim....kao da me nikad nece snaci tako nesto. MM se uzasava potresa...problijedi kad lezimo na krevetu i gledamo film i kad ja zastresem nogom. Vec se lovi za mene i pita: "Si osjetila, si osjetila?"
04.01.2009, 20:35
FIONA
9057
bojim se što donosi sutra jer se mi prema planetu odnosimo bez poštovanja i uništavamo svaki pedalj njene ljepote...može nas biti sram.. Piggy mi je poslala neki dan nešto gdje sam se zapitala po stoti put nad sobom o svojim postupcima...užas...neče nas ubiti cunami več mi sami preko njega (karikirano rečeno!)
04.01.2009, 20:36
tonkica
6282
Ne razmišljam o tome, šta bude, bit će...
04.01.2009, 21:50
Ruža
14064
IZVORNA PORUKA: tonkica
Potpisujem, sigurnije je ne razmišljati.
04.01.2009, 21:54
božica
8832
kao da me nikad nece snaci tako nesto.
e baš tak
al kada su bile one poplave malo me zagrcnulo i kada je u 8mj padalo iz neba one gromade leda ...e nije mi baš bilo svejedno grk grk tek se onda zapitaš pa kaj toga ima u mojoj blizini
04.01.2009, 21:56
lelo
5066
Nikad se ničega nisam bojala sve do Katarine.Onda sam si mislila pa ako sam to preživjela mogu preživjeti sve.
04.01.2009, 22:01
piggy
6299
IZVORNA PORUKA: FIONA
bojim se što donosi sutra jer se mi prema planetu odnosimo bez poštovanja i uništavamo svaki pedalj njene ljepote...može nas biti sram.. Piggy mi je poslala neki dan nešto gdje sam se zapitala po stoti put nad sobom o svojim postupcima...užas...neče nas ubiti cunami več mi sami preko njega (karikirano rečeno!)
upravo tako potpuno se slažem s fionom
04.01.2009, 22:06
FIONA
9057
IZVORNA PORUKA: lelo
Nikad se ničega nisam bojala sve do Katarine.Onda sam si mislila pa ako sam to preživjela mogu preživjeti sve.
pa kaj sam ti sada skrivila!!! šalim se...kaj si bila preko bare??? Joj svaka čast ono je bila stvarno katasrofa!!!
04.01.2009, 22:10
lelo
5066
10 godina sam plovila i putovala svijetom. Prošla sam razne katastrofe od prvog el nigna pa sve do Katarine.(niš ti ne zameram)
04.01.2009, 22:12
FIONA
9057
stara svaka ti čast ali ja bi rađe poginula u padu aviona nego da se utapam zbog brodoloma ili da sam čačkalica bjelim psinama!!! Joj nemrem ni zamislit da sam na brodu dok je nevrijeme!!!
04.01.2009, 22:16
lelo
5066
Ni nemoj draga,ja sam umrla od straha.Mm i danas čuva poruku koju sam mu poslala: Brod nam se preokrenuo a nikome ništa nije osim materjalne štete. Svaka druga plovidba je bila sa dubokim uzdahom sutra je novi dan sve bum ja preživjela.
04.01.2009, 22:17
božica
8832
lelo ajde otvori temu i podjeli iskustvo ukratko brod putavanje
04.01.2009, 22:18
FIONA
9057
kaaaaaj, prevrnul se brod!!! aaaaaaa...ti si išla poslije toga na novo putovanje brodom...kaj si čaknuta...jooooj nikada, nikadaaaaaa!!!!
Mislim da je na vidjelo izašla moja nova fobija...
04.01.2009, 22:18
njanja
8766
IZVORNA PORUKA: Ruža
IZVORNA PORUKA: tonkica
Potpisujem, sigurnije je ne razmišljati.
i ja, apsolutno se ne zamaram...
04.01.2009, 22:19
njanja
8766
IZVORNA PORUKA: lelo
10 godina sam plovila i putovala svijetom. Prošla sam razne katastrofe od prvog el nigna pa sve do Katarine.(niš ti ne zameram)
šta si to doživjela?
ako ti nije teško o tome pričati, napiši nešto o tome na posebnoj temi???