cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/339114.html - PRAVILNIK
O SADRŽAJU I NAČINU VOĐENJA EVIDENCIJE UDOMITELJSKIH OBITELJI, REGISTRA UDOMITELJSKIH OBITELJI I SMJEŠTENIH KORISNIKA TE SADRŽAJU OBRASCA IZVJEŠĆA UDOMITELJA_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

09.06.2015, 21:57

clock-img

crvena mrkva

pencil-img

2

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/339113.html - PRAVILNIK
O SADRŽAJU I TRAJANJU OSPOSOBLJAVANJA I EDUKACIJE UDOMITELJSKE OBITELJI
 
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/339114.html - PRAVILNIK
O SADRŽAJU I NAČINU VOĐENJA EVIDENCIJE UDOMITELJSKIH OBITELJI, REGISTRA UDOMITELJSKIH OBITELJI I SMJEŠTENIH KORISNIKA TE SADRŽAJU OBRASCA IZVJEŠĆA UDOMITELJADa li neko možda zna da li postoji starosno ograničene za potencijalne posvojitelje i ako da do koliko godina potenc. posvojitelji se uopće mogu nečemu nadati ( treba mi informacija radi prijatelja)

clock-img

14.06.2015, 20:28

clock-img

daxy

pencil-img

4410

Pozdrav,ovo sam uspjela pronaći:

http://klinika.pravo.unizg.hr/content/pretpostavke-za-posvojenje-potrebne-na-strani-posvojitelja

Citiram:
"Posvojitelj može biti osoba u dobi od najmanje 21 godine, a mora biti starija od posvojenika najmanje 18 godina. Ako postoje osobito opravdani razlozi, posvojitelj može biti i osoba mlađa od 21 godine (čl. 126. ObZ). Donošenjem Zakona o izmjenama i dopunama Obiteljskog zakona 2007. godine (NN 107/07), zakonodavac je smanjio dobna ograničenja na strani posvajatelja koja su postojala u Obiteljskom zakonu prije 2007. Tada su bile propisane i gornja i donja dobna granica. Ukidanje gornje dobne granice u skladu je sa suvremenim društvenim zbivanjima i sa suvremenim zakonodavnim mislima."

Nadam se da ti je od pomoći.

_____________________________

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Zadnji članci

article-img