cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Pomoć - jaslice u Puli?

clock-img

06.04.2011, 14:25

clock-img

pula25

pencil-img

349

Drage mame koje ste iz Pule ili blizu Pule treba mi pomoć.
Možda sam dobila posao i trebala bi brzo početi raditi. Moja curka ovaj mjesec puni 1,5 godinu. I nemzam u koje jaslice da ju probam ubaciti. Bili smo predali papire kad su bili upisi ali ja nisam dobila posao pa nije niti upisana.
Bili smo se prijavili za jaslice Šiljo za koje sam čula da su dobre ali u međuvremenu se pojavio jedan problem po pitanju tih jaslica. Naime nemaju tepih na podu i pod im je jako hladan a klinci su najčešće samo u štramplicama pa se lako prehlade a moja žabica je od mene nasljedila preosjetljivost pa samo malo da je na podu odmah pokupi upalu mokračnih kanala i sto čuda. I ovako smo stalno na terapiji a još da je tamo na ledenom podu - ne želim niti pomisliti kako bi bilo. Inače jaslice su odlične, tete su super i sve drugo mi je odlično ali eto to je veliki minus u našem slučaju.
Znate li vi koje jaslice gdje hladan pod nije problem i da je i ostalo u redu.
Još ako mi možete pomoći kakva je procedura po ovom novom pravilniku za upis van upisnog roka?

_____________________________

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

clock-img

07.04.2011, 08:07

clock-img

sm_h

pencil-img

127

evo mi od 9.mjeseca idemo u jaslice iznad giardina,u pužiće.jako sam zadovoljna,tamo je toliko toplo da je po meni i pretoplo.velike su prostorije,puno svjetla,super tete.Najbolje bi bilo da odeš do tamo,na ulaznim vratima ti stoji plakat,šta se sve treba donijeti za upis.E sad,mi sada predajemo dokumente za nastavak boravljenja u jaslicama.Tebi će vjerojatno biti potrebni drugi dokumenti ako prvi put prijavljuješ dijete.Pogledaj tamo ili odi do njihovog sjedišta,tamo kod Zagrebačke banke.Popni se gore i pitaj šta treba.

clock-img

07.04.2011, 11:00

clock-img

NIKy

pencil-img

403

i ja sam iz pule,ali ne mogu ti na žalost pomoći jer ja svoju neću staviti u jaslice,tj.nemam potrebe. nadam se da ćeš se pozitivno snaći. pogledaj si makar na internetu. želim ti sreće


_____________________________

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4

Zadnji članci

article-img