1
Zadnji članci

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

Dani beba, djece i trudnica
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Obiteljski život

,a prije tjedan dana i jednoga u stanu! Naime ja se booojiiim svih mogučih kukaca a kada sam vidjela onog žohara ne moram ni govoriti kako su svi u kvartu znali da se nekaj kod mene događa...
Eh,sada je pitanje kako da se ja toga riješim ako njih bude više??
pokušavala sam sve moguće stvari.....te kučice za žohare, razno razne sprejeve ali ništa.....da bi nakraju neki dan slučajno čula od tete u vrtiću da ih i oni imaju jer je savica nekad davno bila jedno veliko smetlište i da je naselje napravljeno upravo na tom bivšem smetlištu i da su se ti žohari ukorjenili i da ih je gotovo nemoguće istrijebiti jedino bi ih se nakratko mogli riješiti bacanjem nekih otrovnih bombica u ventilaciju ali to se moraju dogovoriti svi stanari a Hvala Bogu ima nas i previše zgrada od 10 katova pa se ti dogovori....ma užas gadi mi se sve...najviše ih ima u kuhinji tak da mi hodaju po elementima i kad idem jesti ili kuhati moram sve ponovno prati ....ma.......
!Idu mi s balkona pa se ja sad bojim otvoriti balkonska vrata i prozor
.Mislim da ču kupiti te kučice za žohare pa kako bude...
imam onu hidromasažnu kadu a ako mi se uvuku unutra...
Bit če mi veselooo