writing-img

Poklončići

clock-img

03.06.2010, 20:58

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

Kako stojite s tim,dal ste ikad igdje dobile u trgovini neki poklončić?
Ja nisam,Danas sam dobila loptu,sa reklamom takko,ne ja neg mali,od jedne žene i pokupila je hrpu toga.
Mislim jbš tu loptu nije meni do nje,al jednom je cvrle napisala kako njenu malecku obraduju takve stvari al vjerujem i puno djece,Zbilja ima bezobraznih trgovacauser posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 3.6.2010 22:42:29 >

clock-img

03.06.2010, 21:43

clock-img

Gogule

pencil-img

2530

ha  dobijemo balon u MC D. i u igraonici u WestGate-uuser posted image user posted image  al mojim klincima je to VELLLIIIKKKKKIIIII poklon

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

clock-img

03.06.2010, 21:56

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

Jučer sam u Mercatoru kupila 5 juha od Knorra (planirala Podravka) jer su djelili za 5 kupljenih Knorr proizvoda dobijete termosicu. I ja fino to kupila i dobila  fora termosicu od 0,5l. MM se oduševio jer je malecka i možeš unutra i kavu držati. I ja je jučer isprobala sa vrućom vodom i naravno voda se ohladila  u roku od sat vremenauser posted image user posted image
Inače znam dobiti tu i tamo i to mi je fora!!!!

Nika 26.08.2009.

clock-img

03.06.2010, 22:06

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: natalijax

Kako stojite s tim,dal ste ikad igdje dobile u trgovini neki poklončić,ja nisam,Danas sam dobila loptu,sa reklamom takko,ne ja neg mali,od jedne žene i pokupila je hrpu toga,Mislim jbš tu loptu nije meni do nje,al jednom je cvrle napisala kako njenu malecku obraduju takve stvari al vjerujem i puno djece,Zbilja ima bezobraznih trgovacauser posted image

stojim uspravnouser posted image user posted image user posted image

ma dobila sam jednom nakon kaj sam kupila brdo vegete jedan veliki ovalan tanjur(fora je)....iako mislim da bi jeftinije prosla da sam ga negdje nasla i kupila...
al..neznam ja nikad ne potrefim da nekaj dobijemuser posted image user posted image user posted image takve sam (ne)sreceuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

03.06.2010, 22:40

clock-img

nancy

pencil-img

2045

ma ne mogu se nikako sjetit da li sam ikad nesto tako dobila....a vjerojatno onda i nisamuser posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

clock-img

04.06.2010, 07:59

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Pa ja se baš i ne mogu pohvaliti da sam nešto dobila.E,da,na otvorenju mullera smo dobili loptu i veliku torbu.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

04.06.2010, 08:33

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

ja nista, kike cesto u ducanu dobije ili lizu, ili cokoladu, pez i slicno....
doskora bi to mama uredno za sebe sklonila ali vec je velika i zna sta je sta tako da je vise ne mogu postediti stetnih uticaja user posted image

clock-img

04.06.2010, 08:34

clock-img

troubled

pencil-img

7104

misliš - dobije, dobije...kao - izvoli dijete user posted image user posted image user posted image
ili u sklopu neke akcije...kao ovo s vegetom???

u dječjim dućanima uglavnom često dobije balon...
a što se akcija tiče...to ganjam...tu sam prva user posted image user posted image user posted image  (trebalo - ne trebalo....pst...da me dragi ne čuje user posted image user posted image user posted image )

p.s. a s obzirom da magda jaaaakkkoooo voli kruh i peciva...čim nas, još na cesti, spaze tete iz pekare...trče s puter štangicom prema magdi user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio troubled -- 4.6.2010 8:35:09 >

imam novi ticker :)

clock-img

04.06.2010, 08:37

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: troubled

misliš - dobije, dobije...kao - izvoli dijete user posted image user posted image user posted image
ili u sklopu neke akcije...kao ovo s vegetom???

pa obicno to izvoli smisnice, kako si samo takva kao lutka, evo da ti barba-teta-nona i ostali da cokoladu,lizu, bombonu i sl.Da mi bi jedno ovakvo smjesta bi svi redom dali otkaz user posted image
Eto uglavnom su takve izjave mada ima i vecih bisera user posted image

clock-img

04.06.2010, 09:04

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: anuska08

Jučer sam u Mercatoru kupila 5 juha od Knorra (planirala Podravka) jer su djelili za 5 kupljenih Knorr proizvoda dobijete termosicu. I ja fino to kupila i dobila  fora termosicu od 0,5l. MM se oduševio jer je malecka i možeš unutra i kavu držati. I ja je jučer isprobala sa vrućom vodom i naravno voda se ohladila  u roku od sat vremenauser posted image user posted image
Inače znam dobiti tu i tamo i to mi je fora!!!!

a draga moja si ti prvo termosicu napunila kako treba i čekala 24 sata????...nije samo prat i počet koristiti...moraš ju pripremiti za upotrebu...user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

04.06.2010, 11:51

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

jednom balon...a inace...ako je neka akcija..onda da..

clock-img

04.06.2010, 12:52

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

bez  brige taj poklon sto ti nedobijes oni u svoj dep stave to smo mi ljudi nazalost...

moja mala cura je moje sve...

clock-img

04.06.2010, 13:03

clock-img

lee

pencil-img

4135

mi nismo ništa dobili..sve što smo imali pravo uzeti od poklona za rodjenje do sad za rodjendan i sličnih akcija..ništa od toga..to bi obično bilo nešto bez veze..mislim stvarno nekorsino tako da nisam uzimala..a ovo drugo ne bi ni dobili jer nisu imali više..jedino sam uzela igračke od nestlea u dm kad sam kupila hrpu njihovih proizvoda..super su medvjediči.ja znam puno prodavačica koje odmah sebi uzmu sve te proizvode...užassss to mi je izvan svake pameti..ali tako je to kod nas...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013