cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Philips sonicare cetkica za zube

clock-img

13.06.2008, 13:09

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

da li netko mozda ima ovu cetkicu za zube?
Zubarka mi je preporucila da je kupim, radi na bazi ultrazvuka, skida plak bakterije i ostalo a pogodna je prvenstveno za ljude ko ima problema sa upalom desni, a ja imam i cesto zbog toga posjecujem stomatologa.
To je nesto najnovije, gdje je ima za kupiti? Ona mi je moze nabaviti, kosta 1100 KN, pa me zanima da li se moze gdje povoljnije nabaviti.

clock-img

13.06.2008, 13:16

clock-img

evanda

pencil-img

1385

Mislim da i Oral B ima sličnu verziju sonične četkice, košta oko 100 E....ja sam imala puuuuuno  problema s desnima nakon loma čeljusti i puno mostova u ustima, onda sam kupila običnu električnu četkicu Oral B, Gengigel i puno konca za čišćenje i nakon samo 2 tjedna četkanja i mazanja Gengigelom nemam više čak ni krvarenja dok perem zube ( a to traje već preko godinu dana)....sretno ti user posted image

Zadnji članci

article-img