PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Upravo sam procitala da je umro. http://www.index.hr/vijesti/clanak/umro-paul-newman/403721.aspx bas mi je zao... on je meni bio prelijep kad je bio mlad, brad se moze sakriti..
A joj,baš mi je žao.Ali bio je dugo bolestan . _____________________________Leon 19.04.2007
šteta šteta,bio je dobar. prepoznatljiv po plavim očima. al tu su i godine. Bravo za Paula _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
bas mi je zao... on je meni bio prelijep kad je bio mlad, brad se moze sakriti..
IZVORNA PORUKA: Puli bas mi je zao... on je meni bio prelijep kad je bio mlad, brad se moze sakriti.. bio je preeeeezgodan kao mladi glumac a osim ljepote imao je i talent koji danas mnogi holivudski glumci nemaju
IZVORNA PORUKA: Puli
lijep, zgodana, talentirana, šarmantan...
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i ...
Trudnica