Pušite li?
Što mislite o ovakvim zabranama?
Potrebne,nepotrebne,opravdane,neopravdane?
Zašto?
< Poruku je uredio Ninaa -- 28.3.2010 18:36:12 >
više ne pušim
ok su mi zabrane, ali ne volim diskriminaciju...dovoljno je bilo ono odvojiti pušačke prostorije od nepušača i svima dobro...ovo mi je malo too much...
svi puše vani na cesti ko kakvi debili-.....
< Poruku je uredio novamama -- 28.3.2010 18:47:23 >
16.06.2004.
28.06.2010. !!!!
Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.
Meni je drago da je zabrana pušenja, konkretno, u školama
Kad se samo sjetim koliko sam se tuđeg dima najela pod mus, uhhhhh
puši ti se s lijeva, s desna, a tebe nitko ne pita kako ti je
Fuj
I treba zabrana
Neka puše doma
Nikad nisam pušila..
definitivno sam za zabranu pušenja na javnim mjestima...
al sam za to da se pušačima napravi odvojeni odjeljak gdje bi oni mogli uživati u svom užitku..
IZVORNA PORUKA: Domy
Nikad nisam pušila..
definitivno sam za zabranu pušenja na javnim mjestima...
al sam za to da se pušačima napravi odvojeni odjeljak gdje bi oni mogli uživati u svom užitku..
tak i ja mislim...
potpisujem lidac
Ja sam kao teen-ka bila pušač, cijelih 5 godina, otada prošla cijela jedna punoljetnost. Tako da znam što znači...a znam i što znači kad želiš popiti kaficu, ali ne i udisati dim koji mi smeta više nego onima koji nikad nisu pušili (ne zato što mi nedostaje jer mi nije nikad došla ni najmanja želja). Ali za zabranu sam u javnim prostorijama i ustanovama, a u kafićima bi ostavila, uz to da se prostor odvoji i to nekim pregradicama već kao prostorija odvojena (staklom npr.), pa kome je gušt ok
MAMA SA 6 ******
ja jesam pusac ali i postujem mjesta gdje nije dozvoljeno pusenje, ali nemogu podnjeti kad vidim zensku da pusi po ulici, pa ono zar se ne mozes strpiti dok ne dodjes do tamo gdje si krenula.ja osobno neidem tako gdje se ne smije pusiti i postujem one koji ne puse.pa zasto bi oni morali udisati dim cigareta ni krivi ni duzni.opasnije je biti pasivni pusac nego aktivni
Ja jesam pušač,ali me ne diraju te zabrane..U kafiće i tako ne idem prečesto,a ako i odem,sad će lijepo vrijeme i terase,a do zime će oni opet ukinuti tu zabranu,tak da nema beda
Ja i mm ne pušimo, i užasno mi je teško otić na kavu kad znam da ću izać dimljena ka šunka...
Zato mi je drago zbog zabrane.
Sva srića pa ne idem često po kaifćima.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.
baš sada za 10 dana kada se otvaraju terase pa će svi moći pušiti na terasama i promet kafića neće opasti....
neka budu face pa neka zabrane pušenje preko zime pa će onda to nešto dobroga donjeti...
-Tagore-