cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Objave na portalu

clock-img

07.09.2008, 20:55

clock-img

Admin

pencil-img

276

Poštovani korisnici,

U skladu s pravilima našeg foruma obavještavamo vas da vlasnik i upravljač web portala Ringeraja.hr ne odgovara za sadržaj kojeg korisnici objavljuju na portalu Ringeraja.hr. Bilo koji sadržaj korisnika (oglasi, albumi, poruke, objave na forumima) je djelo korisnika i on sam odgovara za taj sadržaj. Korisnik je odgovoran za sve aktivnosti koje se događaju pod njegovim korisničkim imenom i lozinkom. Sadržaj kojeg objavljuju korisnici na portalu Ringeraja.hr ne odražava stajališta uredništva portala Ringeraja.hr.


Da bi izbjegli neugodne događaje (zloupotrebe) molimo vas da prije objave fotografija, tekstova te različitih linkova dobro razmislite; u slučaju da otkrijete za vas sporni sadržaj obavijestite nas na pomoc@ringeraja.hr ili putem P.P. obavijestite moderatore na portalu.

RR Team


< Poruku je uredio Admin -- 7.9.2008 21:07:16 >

Zadnji članci

article-img