cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Nokat u meso

clock-img

22.06.2010, 17:40

clock-img

joszde

pencil-img

854

Imam vellllllllllliki problem urastao mi nokat u meso i boli ko vrag. Pokušavala sam to izvaditi ali ne ide boli me da li ima koji pedikerski salon koji to radi čula sam da oni to obrađuju ili imate neki drugi savjet samo ne bolnica jer mi je više zlo od bolnice.

< Poruku je uredio Ninaa -- 22.6.2010 23:00:56 >

clock-img

22.06.2010, 17:43

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

tri puta mi je to bilo
to se ide na vadnjenje nokta..obavezno...inace infekcija velika..nista ne boli ne brini se...sretno

clock-img

22.06.2010, 18:07

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

p.s.
ove godine..
bio mi je tri puta palac na nozi sa svake strane...
dobijes inekciju anesteziju i sve o.k.
samo komad sastrane odreze...nista strasno...ustvari zavisi kakav je lijecnik i kako radi...
nista se neboj
samo NEMOJ ODUGOVLACITI JER CE SE STVORITI JAKO VELIKA INFEKCIJA...
sto hitnije i prije odmah sutra ujutro zovi i rijesi to...

sretno

clock-img

22.06.2010, 18:17

clock-img

joszde

pencil-img

854

hvala koliko to dugo traje jel da idem kod svog doktora ili u bolnicu

clock-img

22.06.2010, 18:17

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

mene su spasili..
http://www.medi-ped.hr/

imaš za takve probleme kopčice koje stave na nokat i onda se ispravi da se ne dešava to urastanje...mali je skuplje al ti budu oni najbolje objasnili što i kako!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

22.06.2010, 18:19

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: joszde

hvala koliko to dugo traje jel da idem kod svog doktora ili u bolnicu

u bolnici buš išla na čupanje...probaj u apoteci kupiti cink u prahu i naprašiti debelo...smirit će ti upalu pa onda k pedikeru!!

clock-img

22.06.2010, 20:12

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: FIONA

http://www.medi-ped.hr/

e za to sam i ja joj htjela reci user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

22.06.2010, 20:21

clock-img

joszde

pencil-img

854

znači bez obzira u kojoj je fazi nokat oni to riješavaju?

clock-img

22.06.2010, 20:44

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

Moja tehnika je dobro nakišati noge, i nakon toga na sredini nokta izrezati malo v, tako da kako nokat raste izlazi iz mesa, sva sreća ljeto je pa ih možeš malo dulje pustitiuser posted image user posted image user posted image

Meni je to pomoglo,

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

22.06.2010, 20:55

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

meni je cipela nažuljala i ognojilo mi se..otišla k njima, očistili mi stavili cink u prahu i rekli da kupim i prašim s njim...on smanji upalu...nakon toga samo k njima na rezanje panđi...ja sam cvak odozgo a oni po potrebi okolo i zakon...od tada nemam problema...inače moj savjet sutra nazovi i pitaj kaj da radiš...naravno ako je kronično da krvariš i da ti se nemre blizu nokta ne budu mogli niš napraviti...inače rkešavaju..to je medicinska pedikura a ne ovo kaj imaš po salončićima...tak da rješaqvaju sve!!!!..sretno darlin...znam kako je to ogavno!!!....

clock-img

22.06.2010, 21:07

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Mm je već 2 puta išao na čupanje,i stalno isto srauser posted image ,uvijek mu se ponovo zagnoji.Morat ću mu preporučiti taj cink u prahu što Fi spominje.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

22.06.2010, 22:15

clock-img

joszde

pencil-img

854

IZVORNA PORUKA: FIONA

meni je cipela nažuljala i ognojilo mi se..otišla k njima, očistili mi stavili cink u prahu i rekli da kupim i prašim s njim...on smanji upalu...nakon toga samo k njima na rezanje panđi...ja sam cvak odozgo a oni po potrebi okolo i zakon...od tada nemam problema...inače moj savjet sutra nazovi i pitaj kaj da radiš...naravno ako je kronično da krvariš i da ti se nemre blizu nokta ne budu mogli niš napraviti...inače rkešavaju..to je medicinska pedikura a ne ovo kaj imaš po salončićima...tak da rješaqvaju sve!!!!..sretno darlin...znam kako je to ogavno!!!....

hvala draga ma ne krvarim nego je to otišlo sastane i bila sam fino odrezala nokte i od kuda se stvorio i otišao u meso nemam pojma pa sam sada malo pustila da mi naraste da mogu doći do njega i jučer kopala i vidim gdje je ali me bolii nezgodno mi na desnoj nozi rezati da je na lijevoj još bi nekako i uspijela ,ali kako sam bila pred kraj trudnoće nisam si mogla do nogu pa mi je muž rezao nokte ali se nje usudio to sastrane i reko budem nekako ja i završila u bolnici na tri tj.i nisam uspijela pa me sada to snašlo , a da li ti oni nešto daju protiv bolova dok ti to rade ili kako ?

clock-img

22.06.2010, 22:27

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ma draga ova kaj meni to dela je toliko nježna ima te neke instrumenčiće da nisam ni osetila da mi kopa po noktu...a kad sam si sama išla skakala sam do plafona...samo ih cmni sutra i nemoj se nečkati oni su ti baš za to...velim ti u bolnici odmah čupaju oni ne pedikiraju..a sad baš pred ljeto ti to ne treba...a obaj cink si kupi odmah ujutro i napraši ne buš pgrešila...zakon je...totalno umiri upalu...meni je jednom doslovno krv išla i od toga nakon njihovog tretmana ja sma bila ko ptičica...stvarno su profesionalni i uredni..ja ti idem u Dubravu jel mi je najbliže...kad jednom odeš onda se možeš uvijek naručiti kod iste ak si zadovoljna...imaju te u računalu i ja svaki put kad dođem izvade kartončič i znaju kaj je delala n amojim panđama...ma super su...bez straha...user posted image

clock-img

22.06.2010, 23:00

clock-img

Gogule

pencil-img

2530

meni se to jednom desilo ali mi se  nije zagnojilo i meni je pomoglo od d. scholla neka tekućina za urastanje noktiju . mazala s tim i čekala da izraste, super mi je stvar bila, i odonda ne režem nokte nikako nego ravno

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

clock-img

23.06.2010, 07:44

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ma ne...MORAS ICI KOD SVOJE OPCE PRAKSE DA TE ONA UPUTI U BOLNICU...to je to...a dalje ce ti oni reci sta i kako...

ako je vec problem moraju vaditi ali ako ti se nastavi urastati onda UZMI OVO STO TI JE FIONA REKLA...

sretno

clock-img

26.06.2010, 14:27

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

I mom Buci je malo urasao nokat u palac, ali ja cu otici pedikeru da mu to rijesi....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......