Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

.... Još jedan prijedlog kao jako zdrave čokoladne (i ne mora biti čokoladna) nagrade...moja naravno obožava čokoladu i čokoladno...jedna od mjera je bila da frknemo svu čokoladu i slatkiše koje je u velikim količinama počela dobivati, a od obitelji sam znala čuti pa daj joj da bar to pojede kad drugo neće i onda ona taj slatkiš pojede, em joj zezne probavu, em je zasiti i više ništa neće i još gora situacija... Uglavnom pravimo home made slatki biskvit vulgaris za čupavce ili tortu sa ili bez žlice gorkog kaka/cimeta i dodatak kaše od nekog voća po želji je mmmmm fini fini i to jedemo rado. Naravno da smo morali nekako zamjeniti te slatkiše i ovo nam je ispalo superiška, nekad smjesu stavim u kalupe od muffina nekad samo narežem na kocke i uz čašu/bocu mlijeka papa....tako ona dobije svoj fini desert, vitaminčeke i svi sretni....
), jaja jede kao kajganu sa koje skidam one zapečene dijelove jer od njih krene povračati. Suprug me tješi da će doči u pubertet kad bude jela samo voče i povrče