writing-img

Nekad su obilježavali Valentinovo ovako...

clock-img

13.02.2009, 23:05

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

U Engleskoj su prije sto godina oblačili malu djecu u odrasle na Valentinovo. Djeca su išla od vrata do vrata i pjevala Valentinovo pjesmu.
U Wales-u se darivale drvene izrezbarene žlice. Simboli su najčešće bili srca, ključevi a nosile su poruku "ti imaš ključ mog srca".
U nekim zemljama je običaj da djevojka od mladića dobije odjeću kao poklon, a ako ona zadrži dar znači da se želi udati za njega.

FJ JE FRAJER

clock-img

13.02.2009, 23:06

clock-img

božica

pencil-img

8832

a ako ona zadrži dar znači da se želi udati za njega.

a sad bi ženska zadržala pa bi se mijenjala sa frendicomuser posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

13.02.2009, 23:08

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Meni je dobro i ovako...Ak uspijemo ostati malo nasamo navečer...a da ja nisam na RR a on na kauču spava...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2009, 23:12

clock-img

dami

pencil-img

2750

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Meni je dobro i ovako...Ak uspijemo ostati malo nasamo navečer...a da ja nisam na RR a on na kauču spava...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

clock-img

14.02.2009, 09:24

clock-img

Viky

pencil-img

2283

IZVORNA PORUKA: Zvonki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.02.2009, 14:08

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

E to se zove kupiti ljubav user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

14.02.2009, 17:10

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Moj meni nikada nije nešto za obući uzeo, a opet sam se udala za njega.user posted image

Samo luda mama...