evo da čujem i vas, dali vaši muževi znaju bivše dečke, zaručnike, muževe... kako su reagirali, kako se slažu... predbacuju li vam neke vaše veze...
< Poruku je uredio Ninaa -- 22.3.2010 17:17:20 >
i kako ti je kad on dođe jel te prođu leptiriči
ja ću napisati kasnije kad se mala skine s mene
mm i bm se poznaju.nenormalno bi bilo da ne pozna osobu s kojom mu djeca žive i koja mu djecu na neki način zbrinjava....ja poznam ženu zbog koje me ostavil i s kojom živi....s odmakom od 12 godina mogu reći da danas funkcioniramo na dobrobit djece i da se sve dogovrimo. njih dvojica se čak su znali čuti mobitelom i dogovoriti tko bude vozil klince kad treba, jer ne živimo u istom gradu. mm mi ne predbacuje kaj se tiče prošlosti ništa.i mislim da je to normalno. svi imamo svoju prošlost i ako odlučimo ući u neku vezu moramo to prožvakat prije A ne poslije predbacivat
**
moj zna sve što treba znati i ja isto tako...
glupo bi mi bilo da ne znamo, ali isto tako mi je glupo da apsolutno sve znamo jer životi prije nas dvoje su odvojeni od ovog sada....
jednom je savsim slučajno pio s mojim bivšim kavu, a i znamo se srest u dječjem parku s njegovom bivšom s kojoj se naravno ja začakulam o ženskim i dječjim temama....
mm i ja smo 10 god skupa i sve ono prije je pomalo i smiješno (ne omalovažavam ako tako zvuči) naspram ovoga što imamo.....
-Tagore-