cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Moja dadilja

clock-img

16.08.2012, 23:44

clock-img

nina0901

pencil-img

5

Dragi roditelji i dadilje, otvorena je nova facbook stranica, gdje svi vi, možete razmjenitit svoja iskustva,priče, ideje i informacije vezane za posao dadilje.
http://www.facebook.com/MojaDadilja
Također možete ponuditi posao dadilje,domaćice, šetačice pasa...itd.
Saznaj te nešto novo, poslušajte savjet drugih, nemoj te učiti na svojim greškama, jer neće ju biti vaše. Dadilja nije samo posao koji
se odradi u određenom vremenu, ona/on ulazi u vašu privatnost,intimnost i postaje ravnopravni član vaše obitelji.
Postanite član, pozvite prijatelje i budite u trendu i novostima vezano za posao dadilje.
"Moja-dadilja" razumije teškoću i borbu s kojom se suočavate kada želite naći dobru skrb i uslugu za svoju obitelj, sebe i vaš dom.
Svaki početak je težak, a još teže kada se ulazi u privatnost i intimnost tuđeg doma.

clock-img

21.08.2012, 02:30

clock-img

nina0901

pencil-img

5

"Moja-dadilja" je inspirirana stvarnim potrebama za više informacija, kako od strane roditelja, s obzirom na zapošljavanje dadilja i dadilja sami. Kroz stranicu, želimo predstaviti mješavinu savjeta, podrške i informacija.
Dadilja je vrlo specifičana i posebna ulogu. Kad sve ide dobro, to može biti čarobno iskustvo za one zainteresirane, a posebno za djecu - ali kad stvari krenu po zlu, to može izazvati mnogo tuge, boli, razočarenja i loših predrasuda.
Obitelji će pronaći sve što im je potrebno doznati o plaćam,intervju tehnikama, i uvjetima potrebnih za dadilju, kao i mnogim drugim temama. Za dadilje, nudimo savjete, tehnike ophođenja sa tuđom djecom, kako odabrati dobru i pouzdanu obitelj, uloga između dadilje i djeteta...i sl.

"Dječji život je poput komada papira na kojem svako ostavlja bilješku."

http://www.facebook.com/MojaDadilja

Zadnji članci

article-img