PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Volite li snijeg i zimske radosti? Ja ih obožavam - grudanje, sanjkanje, rađenje snjegovića... Jedva čekam! _____________________________PETRA 19.05.2006. SAMUEL 19.08. 2008. 1 anđeo REBEKA 20.07.2012.
Joj,i ja jedva čekam.Baš me zanima kako će Dino reagirati na snijeg... _____________________________DINO 04.09. 2007
Jedva čekam!
I ja jedva čekam! Mislim da će me ove godine snijeg posebno razveseliti, jer ne moram autom nikam ić. Moći ću uživati sa svojim anđelom. _____________________________Mia 13.07.2008 Blaž: cca 18.12.2010
obožavam ga.....kada bi nam pao u ri, nitko sretniji od mene
obozavam snjeggggggggggggggggggggg _____________________________``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´ Denissa 19.06.2004. Mia 09.11.2007.
Njanja buš nam došla na jedno snježno druženje. I vi ostale iz južnih krajeva ste pozvane. _____________________________PETRA 19.05.2006. SAMUEL 19.08. 2008. 1 anđeo REBEKA 20.07.2012.
pa i nisam baš...osim tamo gdje je sve bijelo, gdje nema bljuzke i sl. _____________________________FJ JE FRAJER
ja obožavam snijeg ali kod nas ga nikad nema
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola