cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Mirela Rupić

clock-img

12.05.2008, 20:05

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Vidjela sam danas na stolu djedovu Arenu i opet M. Rupić i Višnjićeva curica na naslovnici... Šta mislite o toj štoriji? Ponekad pomislim da Mirela malu iskorištava za vlastiti publicitet..user posted image  Ako bi ja imala dijete s Višnjićem (sanja svinja o koruzi..user posted image ) ne bi baš htjela sve to iznositi u javnost..

clock-img

13.05.2008, 08:31

clock-img

Dajana

pencil-img

985

I ja sam jučer vidjela naslovnicu arene u dućanu. Mi možemo znati jedino ono što čitamo u novinama a što je iza toga, samo znaju oni. Ja bi iz svega zaključila da nije ni Višnjić idealan a ni Mirela Rupić, a što se tiče Višnjićeve žene, nju znam iz školskih dana i mogu vam samo reći da joj nisu sve posložene u glavi kak treba.

clock-img

13.05.2008, 12:20

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

Moje misljenje je da Mirela iskoristava malu da dobije publicitet, jer ako je vec odlucila roditi mogla je znati da ce je sama odgajati i biti mama tom djetetu. Alimentaciju je dobila i sto sada zeli? Ja sigurno da sam u takvoj situaciji ne bih to iznosila u javnost, jedino je moze opravdati to da je preko novina dobila alimentaciju ako joj Visnjic drugacije nije zelio dati, ali ovo dalje je samo trazenje publiciteta s njene strane.