Kao klinac sam volio Barbike, a sad volim i Kenove, našalio se Mačak, koji je za šetnju zagrebačkom 'špicom' odjenuo majicu s natpisom 'Volim Kena'.
- Ne treba se ograničavati, treba opušteno uživati u životu, koji je prekrasan. A i živimo u 21. stoljeću, tako da je ipak ovo samo majica, prva koju sam dohvatio u ormaru - ležerno je rekao Marko Grubnić (28). Vratio se s mora gdje je uživao u sunčanju, kupanju i vožnji jet-skijem pa ga nikakvi komentari ne mogu iznervirati. Uz preplanuli ten, Marko je osvježio i garderobu. Na 'špici' je pokazao nove tenisice i remen, koji je bojom i markom uskladio s torbom. Remen je Hermesov i stoji 2500, a torba 100.000 kuna. Model tenisica Gucci s resicama stoji 2800 kuna. Marko nam je otkrio i da pušta kosu.
- Želim imati kosu kao Vlatka Pokos - rekao je Mačak. Pjevačica mu je sinonim za lijepu kosu. Marko, koji prati svjetske trendove, gledao je modne revije i vidio da manekeni imaju dugu kosu pa je i on odlučio pustiti svoju. Zbog frizure će, priznaje Marko, 'visiti' po salonima čak tri puta na tjedan.
TATA GRUBNIĆ: NIJE HTIO UZETI ODVIJAČ U RUKE
Znao sam otići u Njemačku i kupiti mu odvijač, ali uvijek je radije češljao svoje barbike, ispričao je Markov otac Veljko Grubnić.

. a i ono sminkice,frizurice,ma mars,vise ja volim svog kad mi dođe sav smrdljiv iz sume ili s baustele,ko muskarac,a ne on,pa ni ja se ne mazim ni upola ko on.evo me sad,ko seve: joj sto volim miris kamiona!!
...
ja kad vidim tog pokemona meni em se k,,,nja,em mi se povrača,Toliko je jadan da nemre bit jadniji