1
Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

ito pošteno. 1. je dobila proljev i malu fibru i mislila sam nije ništa idu zubići. tulum je poćeo a Luni je bilo gore. baba i dide je odvedu doktoru i ona kaže viroza nije ništa strašno. došli su doma i ja joj stavila lupocet čepić ali za dvi ure fibra priko 39 i ja joj stavim voltaren čepić. fibra je spala ali oko 4 ujutro opet fibra i opet voltaren. ujutro kad smo došli do doktorice oko 10 i 30 opet fibra unatoč lupocetu preko 39 i opet voltaren. i tako nas doktorica pošalje na zaraznu u Split. ostavili su je ali imala sam sreće pa sam i ja mogla biti s njom. dobila je dvi infuzije izvadili su joj hrpu bočica krvi i uzeli 3 uzorka stolice. uglavnom fibra je spala i napokon smo jučer došli doma. počela je normalno jesti nema više proljev a nalazi i otpusno pismo će doći naknadno tako da ni neznam šta joj je bilo. eto moja Luna je stvarno tvrdoglava beba. prvo je prošle godine dva tjedna kasnila sada bojkot rođendana jer tulum nije na njen datum rođenja. ma baš je mala mustra