writing-img

Lady Gaga u ZG / iz KA...

clock-img

04.11.2010, 16:19

clock-img

Anoniman

da li netko zna da li postoji organizirani prijevoz iz KA u Arenu - navodno ce biti tamo sutra katasrofalna guzva pa nije pametno ici sa autom...

clock-img

04.11.2010, 16:38

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Ne zelim da vrijedjam niciji muzicki ukus ali ja stvarno ne mogu zamisliti da to neko dobrovoljno ide slusati user posted image
A pretpostavljam da mora biti nesto organizovano?
Pogledaj na netu, mora nesto biti?user posted image

clock-img

04.11.2010, 18:38

clock-img

leilany

pencil-img

9082

pa bolje slusat lady gagu nego kitu milicauser posted image user posted image user posted image user posted image

go gaga goooouser posted image user posted image break a leguser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

04.11.2010, 18:46

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

IZVORNA PORUKA: leilany

pa bolje slusat lady gagu nego kitu milicauser posted image user posted image user posted image user posted image

go gaga goooouser posted image user posted image break a leguser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.11.2010, 20:04

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: leilany

i jedno i drugo mi je muzicko samoubistvo ali kada bih morala birati ipak bih se za tu mucavicu odlucila, mada mi je ona kao pojava user posted image

clock-img

04.11.2010, 20:14

clock-img

leilany

pencil-img

9082

kaj se tice gage,meni dobar beat...a sad briga me kak ona zgleda....

ovo drugo necu ni komentirat....

BEK 27.o5.o9.

clock-img

04.11.2010, 23:17

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Curke, pustite Gagu na miru, zena pjeva, pomalo sokira i super joj je "Bad Romance" na taj ritam se tako dobro trci :-))) Tko god da ide na koncert, valjda ide da se zabavi, i stoga, lijepu zabavu zelim. I opet ona stara, ako je tko drugaciji od velike vecine, odmah je nenormalan, jel' da?! Metulj333 - ako si isla napisi komentare user posted image .

clock-img

05.11.2010, 00:07

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

moja M voli slusati Gagu user posted image valjda joj se svidja taj ritam user posted image a meni ispili zivce user posted image
ljep provod user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

05.11.2010, 11:24

clock-img

inesica

pencil-img

877

Meni su sve njene pjesme koje sam cula odlicne, njen izgled i ponasanje mi se ne svidja ni malo...zato ju slusam, a ne idem gledati :)

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

clock-img

05.11.2010, 11:29

clock-img

mrkvač

pencil-img

1215

I meni su pjesme ok, ima ok ritam, možeš plesati i zekati se!!!

a što se tiče izgleda-kome se sviđa neka je gleda.

Tebi želim lijepi provod i uživaj!!!!!

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

clock-img

05.11.2010, 16:43

clock-img

tiha

pencil-img

10103

IZVORNA PORUKA: inesica

Meni su sve njene pjesme koje sam cula odlicne, njen izgled i ponasanje mi se ne svidja ni malo...zato ju slusam, a ne idem gledati :)

ljep provod i uživaj! čekamo izvještaj!

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

05.11.2010, 17:21

clock-img

lidac0605

pencil-img

4975

LJUBOMORNA SAM NA SVEEEEE KOJI ĆE DANAS BIT NA KONCERTU...JER DA ÍMAM PARA,MOJA LAURA I JA BI BILE U PRVOM REDU!
A to kaj žena voli oblacit šnicle,kaj me briga!Stvari su joj super!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

clock-img

06.11.2010, 08:38

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Iiiii dojmovi sa koncerta??? Jel bio netkouser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

06.11.2010, 08:47

clock-img

koka

pencil-img

10266

Tema se otvorila dali ima organizirani prijevoz a ne dali nam se sviđa
A moja M i R ju vole poslušati pa bolje da slušaju muziku nego...neznam šta. A kako ona izgleda, meni smješno al za priznat joj je to da se žena zna prodati dobro. Svaka joj čast. one koje su bile nadam se da se isplatilo i da su uživali. Neka slobodno iznesu svoje mišljenje.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

07.11.2010, 08:11

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mamacita

Metulj333 - ako si isla napisi komentare user posted image .

pitala sam za frendicu; navodno je koncert bio mrak i profi odrađen. ja sam inace stara rokerica koja slusa i ono sto je po radiju tako da znam za ovu gospođicu ali mi nije nista posebno.

clock-img

07.11.2010, 08:36

clock-img

lee

pencil-img

4135

he he ..meni je ona ok,pjesme su joj dobre jedino izgled i ostalo mi se baš ne svidja...žena je dobro unovčila svoje pjesme jedino neče to baš dugooo trajati...CJ iči čemo mi na milu kitića ili onu JK...he he..user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013