writing-img

LH test trake

clock-img

13.07.2009, 00:27

clock-img

STEFKA83

pencil-img

31

Prije svega vas sve pozdravljam jer sam nova na forumu! Imam PCOS i planiram trudnoću,pa me zanima je li netko koristio LH trakice za utvrđivanje ovulacije i da li "pale"!? Počela sam ih koristiti ovaj ciklus i dogodilo se slijedeće: radila sam folikulometriju i utvrđeno je da ovulacija stiže 15.DC, pa sam sa trakicama startala već 14.DC,da bi mi se 15.DC pojavila svijetla linija (što u uputstvima znači da LH pik još nije nastupio), 16.DC pa do kraja testiranja se više nije pojavljivala linija na traci, a po praćenju cervikalne sluzi bi rekla da je bilo ovulacije. Jesam li ovulirala ili NE? user posted image Molim vas pomozite!!!!!!!user posted image

clock-img

13.07.2009, 00:31

clock-img

kitty

pencil-img

3260

stefka dobrodoslauser posted image
nemam iskustva s tim,nadam se da ce se cure koje znaju sto prije javitiuser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

clock-img

13.07.2009, 00:43

clock-img

STEFKA83

pencil-img

31

Hvala na dobrodošlici! I...svejedno HVALA! Nadam se da netko ima s tim iskustva! Imam sina koji je dobiven inseminacijom i budući da je od 1.put uspjela dr. nam je rekao da probamo po ljetu sami,a ako ne onda inseminacija na jesen! Ne da mi se ponovno prolaziti kroz sve to, pa bih ja prirodno! Nadam se da će mi uspjeti ma da sumnjam jer se već ne pazimo godinu dana,pa opet ništa (ili ne znamo potrefiti trenutak)!!!!!????? user posted image

clock-img

13.07.2009, 09:16

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

IZVORNA PORUKA: STEFKA83

Prije svega vas sve pozdravljam jer sam nova na forumu! Imam PCOS i planiram trudnoću,pa me zanima je li netko koristio LH trakice za utvrđivanje ovulacije i da li "pale"!? Počela sam ih koristiti ovaj ciklus i dogodilo se slijedeće: radila sam folikulometriju i utvrđeno je da ovulacija stiže 15.DC, pa sam sa trakicama startala već 14.DC,da bi mi se 15.DC pojavila svijetla linija (što u uputstvima znači da LH pik još nije nastupio), 16.DC pa do kraja testiranja se više nije pojavljivala linija na traci, a po praćenju cervikalne sluzi bi rekla da je bilo ovulacije. Jesam li ovulirala ili NE? user posted image Molim vas pomozite!!!!!!!user posted image

I ja imam pcos i čitala sam da te trakice kao i mjerenje bazalne nije pouzdano kod žena sa pcos. Meni dosad nije urodilo plodom.
Dobrodošla na rruser posted image

clock-img

13.07.2009, 12:19

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

dobrodosla draga ja cu samo reci sretno ti bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a

clock-img

13.07.2009, 12:28

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Dobrodošla na Raju user posted image !
Ovdje smo nešto pisale o tome:

http://www.ringeraja.hr/forum/Najbolja_metoda_za_odre%C4%91ivanje_ovulacije/m_77451/tm.htm

http://www.ringeraja.hr/forum/%27%27trakice%27%27-testovi_za_ovulaciju/m_246312/tm.htm

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

clock-img

13.07.2009, 15:24

clock-img

Viky

pencil-img

2283

ne znam ništa o tome,ali ti želim dobrodošlicu...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

clock-img

13.07.2009, 19:11

clock-img

mr

pencil-img

12

Dobrodosla
ja sam koristila te trakice i tada je upalilo naziv tih trakica je PRIMA TIME.
samo moras dobro paziti,ukucaj na kalendar ovulacije kada bi mogli odprilike biti da neupropastis trakice bezveze
meni je odmah drugi dan kada sam koristila pokazalo crvenu crtu.Tako ponovno procitaj upute i provjeri da li je sve ok ucinjeno.Mislim da su trakice pouzdane slicno kao i test za trudnocu mislim da negrijese ...
sretno i pozdrav

clock-img

14.07.2009, 00:51

clock-img

STEFKA83

pencil-img

31

Hvala vam svima!

clock-img

14.07.2009, 10:52

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Cure, posto ovu temu imamo 2 puta otvorenu i Candy je zalijepila linkove (hvala draga) ...ovo zakljucavam user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......