PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
..... a bogmec su i slicni..... http://www.24sata.hr/news/milinovicev-necak-ludovao-pijan-po-bolnici-u-gospicu/156071/ _____________________________E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
Baš jesu! _____________________________Nika 26.08.2009.
kak se o tome ništa do sada nije znalo. da je bio bilo tko drugi i u pritvoru bi završio
isti su.... _____________________________T & R - 28.09.1996. Klaudia - 14.01.1997. Antonio - 11.09.2000. Valentino - 04.02.2009.
IZVORNA PORUKA: minnie kak se o tome ništa do sada nije znalo. da je bio bilo tko drugi i u pritvoru bi završio bilo jučer na dnevniku nove tv,toliko o "nedodirljivima",da sam to ja bila već bi luk u lepoglavi sadila
Ja i mm smo gledali i kad je počeo prilog ja govorim vidi ovog konja isti je Milinović kad oni za par trenutaka govore da mu je rođak _____________________________H 07 E 09
_____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
ma nista strasno ....
ružan je
vidila.... strašno...
Vidjela, otvorila i prestrašila se.. _____________________________Tara,11.02.2009. Naša najveća ljubav Imamo 13 zuba
što jest - jest _____________________________lucija je svjetlo u mom životu 07.05.2005.
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola