writing-img

Kako se smijete?

clock-img

03.04.2009, 22:37

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako se smijete?Hihotavo?vrišteći?kreštavo?ili stavite obavezno ruku preko usta?glasni ste?user posted image Ajde da vas čujem sada?Ja se smijem glasno i ono hiihiii, pa jako heehaaahee toliko se znam hihotati da zarazim ljude oko sebe,pa često ne znam dal se smiju mom smijehu ili je moj smijeh ono zarazan..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

03.04.2009, 22:46

clock-img

novamama

pencil-img

8532

user posted image user posted image user posted image
kada mi je nešto STVARNO smiješno, onda se smijem i savijam, urličem dugi ahaha, ostajem bez dahauser posted image user posted image user posted image pa krenu suze pa opet a ha ahahahahahah i takouser posted image opet bez zraka, ap uzimanje zraka uz jedan grleni hhhhh prema unutra i ajmo opet uahahahahahahuser posted image user posted image user posted image

super temauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

03.04.2009, 23:04

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Ko' Stripy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

04.04.2009, 00:35

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Ovisi o kojoj se situaciji radi i gdje se nalazim....
Uglavnom se smijem od srca i glasno user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

clock-img

04.04.2009, 07:51

clock-img

troubled

pencil-img

7104

bilo potiho...bilo glasno...uvijek iskreno i od srca... user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

clock-img

04.04.2009, 08:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

04.04.2009, 10:09

clock-img

Anoniman

joooooj, bolje da neeee znaš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2009, 11:39

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Glasno, sa siroko razjapljenim ustima i zvuci nesto kao ahahahahahahahaha user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

04.04.2009, 12:54

clock-img

božica

pencil-img

8832

kada mi je nešto STVARNO smiješno, onda se smijem i savijam, urličem dugi ahaha, ostajem bez dahauser posted image user posted image user posted image pa krenu suze pa opet a ha ahahahahahah i takouser posted image opet bez zraka, ap uzimanje zraka uz jedan grleni hhhhh prema unutra i ajmo opet uahahahahahahuser posted image

mlada mama nasmijala si me hahhahaa user posted image

< Poruku je uredio božica -- 4.4.2009 12:55:14 >

idem micat rit...

clock-img

04.04.2009, 22:24

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Kada stvarno razvaljujem od smijeha svi se okrenu ili dolete da vide o čemu se radi, a u većini slučajeva od smijeha i suza mi treba dosta dugo da objasnim razlog smijeha uz ona zastajkivanja da uhvatim zraka... Ja sebe ne čujem da sam tako glasna, ali mi kažu ili razvale od smijeha i u drugoj prostoriji kada krene veselje... Volimo se smijati (sada nas je dvoje, a i dalje sam ja ja...)!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2009, 22:26

clock-img

novamama

pencil-img

8532

IZVORNA PORUKA: božica

kada mi je nešto STVARNO smiješno, onda se smijem i savijam, urličem dugi ahaha, ostajem bez dahauser posted image user posted image user posted image pa krenu suze pa opet a ha ahahahahahah i takouser posted image opet bez zraka, ap uzimanje zraka uz jedan grleni hhhhh prema unutra i ajmo opet uahahahahahahuser posted image

mlada mama nasmijala si me hahhahaa user posted image

novamama, ali hvala svejednouser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

04.04.2009, 23:51

clock-img

Viky

pencil-img

2283

u zadnje vrijeme se rijetko smijem...ai kažu da se smijem od srca

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"