PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Pobrkani avatari kod mene jesu, ja imam od ninoline cvrcak ima od m600 m600 od zvonki .... < Poruku je uredio Ninaa -- 17.10.2010 22:13:50 > _____________________________
ne,meni je sve ok _____________________________...bejb...our be(a)st..... ....mini gospa.... bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)
ne, meni sve ok _____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
IZVORNA PORUKA: mama mery pobrkani avatari kod mene jesu ja imam od ninoline cvrcak ima od m600 m600 od zvonki ....
I meni sve ok...
i meni sve ok
kod mene je sve ok,kako treba biti tako je
nisam se igrala s avatarima prvo sam mislila da su se cure zamjenile pa sam skuzila da zvrk ima moj avatar, a ja od ninoline i dalje su pobrkani zbunjola..... _____________________________
evo dokaz da su oobrkani, ako uspije slika nemogu slke tj. avatare staviti < Poruku je uredio mama mery -- 17.10.2010 21:18:14 > _____________________________
šalim se... meni je i dalje sve po starom...
i meni su ok u desnom kutu gdje su posljednje teme ali kad odem u promijenjene rasprave sve se pobrka i na temi su pobrkane < Poruku je uredio mama mery -- 17.10.2010 21:29:10 > _____________________________
I kod mene sve ok. Da nisi ti neku žesticu drmnula?
IZVORNA PORUKA: Graško I kod mene sve ok. Da nisi ti neku žesticu drmnula?
mozda sad uspije slika aaaaaaaaaaaaa..................!!!!!!!!!!!!!!! zasto nemoze kopirati sliku ispod nicka???? mama mery
IZVORNA PORUKA: mama mery mozda sad uspije slika aaaaaaaaaaaaa..................!!!!!!!!!!!!!!! zasto nemoze kopirati sliku ispod nicka????
I kod mene sve ok _____________________________Roko i Dino
mery mislim da su ti se loncici pobrkali i to oni gdje drzis zesticu
preko mozile mi sve pobrkano a preko chroma sve ok _____________________________
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola