1
Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

...Nikoga ne zagovaram, ali ovakvi vaši upadi na razne teme i vrijeđanja i nepoštivanje ovog foruma nije nimalo lijepo ni primjereno.
upada na teme veliš???pa mila ovo ti je forum nisam znal da trebam pozivnicu, ali ako ti tak veliš eto drugi put ču pričekat, da ne upadnem i ne kvarim party. i ne na ovom forumu nisu samo žene. ja sam živi dokaz..i znaš možda mi se čita malo konstruktivne rasprave, a tebe ako treba pomilovat po glavi pitaj muža.forum, služi raspravama, razmjenama mišljenja i dok nikoga ne vrijeđa po nijednoj osnovi sve 5.eto ti si mene uvrijedila jer si rekla da sam žensko
.na kraju, kad i netko traži neki konkretan savjet rijetko ga dobi (bio nekoliko puta u situaciji, i hvala forumašicama koje su razmišljale konstruktivno)...na kraju, ako si ti slobodna napisati da ste ti i muž upravo sinoć počeli raditi dijete, svatko može na to napisati baš kaj hoće..a ti buš onda od toga izvukla da te netko uvrijedil....tak da modesti otvorila temu a ti odma potrčala održat lekciju o ponašanju.baš............