cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Igra se zove Piramida

clock-img

01.03.2011, 19:40

clock-img

Njofra

pencil-img

1598

Evo mame ovu igru smo smislili moj sin i ja, točnije moj sin mi je bio inspiracija jednog poslijepodneva kad nismo znali kaj bi. Igru nismo još patentirali user posted image ali tko zna možda...
PIRAMIDA
Pravila igre: Za početak treba imati dobrog graditelja piramide (od lego duplo kockica, dovoljno je jedna kutija), dvije figurice (ako igra dva igrača) od čovječe ne ljuti se i jedna kocka za bacanje. Najbolje je da igraju samo 2  igrača iako može najviše 4 no onda je malo teže pratiti da te drugi igrač ne zezne. Počinje tako da igrači stave svoje figurice jedan nasuprot drugog tj. da budu suprotno jedan nasuprot drugog kraja piramide, igraju tako da se igrači penju odozdo prema vrhu, da kad jedan dođe na kraj kod onog drugog prelazi na jedan nivo tj. kat  gore prema vrhu piramide, onaj koji dođe prvi na vrh je pobjednik odnosno faraon.
Javite ako se vaši klinci zabave!


_____________________________

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

clock-img

01.03.2011, 20:33

clock-img

drugasrecica

pencil-img

996

Bravo za igru user posted image user posted image user posted image  Zvuči baš zanimljivo user posted image

_____________________________

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

Zadnji članci

article-img