Eto cure koje su iz Istre , otvorio se jedan centar bliže nama . Pa ako ste u blizini svratite.
http://www.rijekadanas.com/otvoren-planet-tus-kopar-trgovacko-zabavni-centar-21-stoljeca/
U centru još ima i :
Baby centar, Bershka, Calvin Klein, C&A, Daichmann, H&M, Hervis, Leonardo, Limoni, MASS, Mexx, New Yorker, Osh Kosh&Kanz, Peko, Penny Black, S. Oliver, Stradivarius, Technomarket, Top Shop, Zara.
< Poruku je uredio koka -- 8.4.2010 16:46:14 >
BEK 27.o5.o9.
super za košar, morati ćemo malo u šetnju po Kopru :)
Mi obično u HM odemo u Trst, baš sam u utorak sa sestrom bila, za djecu ima fenomenalnih stvari, modernih i jeftinih i ful kvalitetnih, peri deri....do sad nisam s niti 1 komadom robice iz HM bila nezadovoljna, a 80 % Janove garderobe je iz HM-a....
-Tagore-
IZVORNA PORUKA: mala pcelica
al imam osjecaj kad bi se i otvorio HM u hrv da bi tu samo bila "škart roba" koja nemoze proci na evropskom trzistu
kao i u ostalim dućanima,odes da kupis orginal dobiješ
slažem se....u rijeci se benetton i iana roba šije nekamo na divljaka i katastrofa je, šavovi se odšiju smao tako....a tako se rasteže....kupila janu 1 piđamicu u iani, nikad više