writing-img

Grrrr zmija

clock-img

15.08.2010, 21:05

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

Bila ja kod mame i odu muški van kad šogor ju vid zmija u cvjeću jer to prava il umjetna?Mi svi van da vidimo a ona se zavukla kak mama ima ogradu na stepenicama i tu drži cvjeće i ona između dva cvjeta.Još kaže šogi ma neka mala,i mm uzme metlu izgura je a ono dobar komad zmije.Još se klinke igrale na stepenicama i znaju se penjat po toj ogradi,a mama svaki dan čeprka po tom cvjeću,grrrrrr,naježila sam se.Još mi najgore znate kak klinci neznaju zatvarat vrata mogla ući unutra.

< Poruku je uredio Ninaa -- 15.8.2010 21:13:57 >

clock-img

15.08.2010, 21:18

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

omguser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

15.08.2010, 22:52

clock-img

leilany

pencil-img

9082

ja neki dan idem po stepenicama na kat i skuzim lisicuuser posted image (ne nisam corava i ne nisam mutava ,znam razliku izmedu lisice i mackeuser posted image user posted image -tak mi rekli,jel sam ziher vidla liju,da nije bila od susjede mackauser posted image user posted image )...jer moja sveki baca ostatke hrane za tude macke,il koja vec bestija se nade....pa je tako dosla foxica....

BEK 27.o5.o9.

clock-img

15.08.2010, 22:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

15.08.2010, 22:57

clock-img

tina0310

pencil-img

1019

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

omguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

clock-img

16.08.2010, 10:24

clock-img

sina

pencil-img

1737

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   imam fobiju od zmija i umrla bih da ju vidim,a naročito u blizini djece

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

clock-img

16.08.2010, 10:34

clock-img

minnie

pencil-img

1497

IZVORNA PORUKA: sina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   imam fobiju od zmija i umrla bih da ju vidim,a naročito u blizini djece

meni su to najodvratnija stvorenja. čak ću rađe vidjeti štakora nego zmiju.brrrrrrrrrrrr

clock-img

16.08.2010, 10:50

clock-img

mislimja

pencil-img

20

IZVORNA PORUKA: minnie

meni su to najodvratnija stvorenja. čak ću rađe vidjeti štakora nego zmiju.brrrrrrrrrrrr

Ja takodje mrzim zmije a i  vidjeti ih .... al ne samo zmije nego i paukove...

clock-img

16.08.2010, 10:51

clock-img

pako

pencil-img

2935

user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

clock-img

16.08.2010, 11:40

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

IZVORNA PORUKA: minnie

Ja isto zmije...joj kad se sjetim naježim se...
i ja sam pred koji tjedan imala bliski susret...silazim s terase na dvorište a kad ono na dnu stepenica zmija...
jedina dobra stvar je bila što se i zmija prepala.... i na SREĆU svaka je od nas krenula na svoju stranu...jer da smo se srele...neznam kaj bi bilo...katastrofa!!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

clock-img

16.08.2010, 11:51

clock-img

ama

pencil-img

760

ja se jezim i  na TV kad ju vidim uh!!!!ma nije mi bitno dal ujeda otrovna ili ne ja kad je vidim kosa mi se digne....bojim se skoro svake zivotinjeuser posted image  jer nisam bas imala priliku da dolazim u kontakt sa zivotinjama.

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....